Nokia 7900 Prism: živé fotky a snímky fotoaparátu

4

Tchajwanský server PhoneDaily přinesl podrobný test stylové Nokie 7900 s trojúhelníkovým designem, OLED displejem a podporou UMTS. Podívejte se na zajímavé světelné efekty nebo testovací fotografie z 2 Mpx fotoaparátu telefonu.

Nokia 7900 je vybavenější model z dvojice stylových telefonů Prism. Nižší model s označením 7500 Prism jsme měli možnost již otestovat a přinesli jsme vám jeho podrobnou recenzi. Vše co jsme stylovce vytýkali, zdá se, řeší právě vyšší model 7900 Prism. Fotografie serveru PhoneDaily.com nyní odhalují


...luxus v podání Nokie 7900 Prism

TIP: přečtěte si představení Nokie 7900 Prism včetně technických údajů a oficiálních fotografií.

Opět se setkáváme s poměrně štíhlým, ale jinak rozměrným tělem, který pokrývá trojúhelníkový vzor. Oproti 7500 Prism s joystickem přináší 7900 Prism klasickou pětisměrnou klávesu, která se bude mnohem lépe ovládat. Zaujme také možnost zvolit si barvu podsvícení klávesnice jednou ze 49 barev. Klávesnicí mohou procházet také barevné světelné vlny.

Zajímavým prvkem jsou rovněž barevní svítící tvary na horní hraně telefonu, informující o zmeškaném hovoru nebo dalších událostí. Nokia slibuje také organická prostředí na displeji, díky kterým se bude měnit tapeta v závislosti na denní době, měsíci nebo stavu baterie a signálu. Prostředí je jinak standardní Series 40. Zaujmout může klient pro službu Microsoft Live Messenger, který bude v Javě předinstalován v paměti telefonu.

Zapomenout nesmíme ani na další klíčové prvky výbavy Nokie 7900, které ji odlišují od níže posazeného modelu 7500. Kromě podpory UMTS se 7900 Prism může jako první telefon finského výrobce pochlubit QVGA displejem s technologií OLED. Zda-li to bude krok vpřed či vzad, odhalí až náš test.

Jak fotí Nokia 7900 Prism?

Níže přinášíme dvě fotografie, ze kterých si lze udělat obrázek o kvalitách vestavěného 2 Mpx fotoaparátu. Stylový telefon příliš nepřesvědčil a fotoaparát bude vzhledem k nižší kvalitě výstupů spíše doplňkovou funkcí.

Diskuze ke článku
JohnyAsbest
v čem je vybavenější než 7500? že 7900 chybí rádio.......a tím je vybavenější ? sdělí mi to někdo ?
disser
ma vyssi vyrobni cislo. to je hlavni :D
michal
tak treba ma navic podporu UMTS...
GiGiDAGia
Podpora UMTS, displej OLED, informační dioda, možnost měnit podsvícení tlačítek, vnitřní 1GB paměť, která se nedá rozšířit. Jinak asi nic no :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze