Nokia 7900 Crystal Prism: edice extravagantní stylovky

Nokia, zdá se, zvolila pro letošní rok novou strategii v představování telefonů. Místo jednorázového uvedení mnoha modelů představuje novinky postupně. Po low-endech 2600 Classic a 1209 zde nyní máme telefon ze zcela opačného konce spektra.

Nokia, zdá se, zvolila pro rok 2008 novou strategii v představování telefonů. Místo jednorázového uvedení mnoha modelů představuje novinky postupně. Po včerejších low-endech 2600 Classic a 1209 zde nyní máme telefon ze zcela opačného konce spektra.

Nokia 7900 Crystal Prism není novým modelem, výrobce pouze představil novou edici tohoto stylového telefonu. Finové v navrhování Crystal edice spolupracovali s designérem Frédérique Daubalem, který vzhled telefonu mírně upravil. Přední strana obsahuje jen dvě novinky, a sice průhlednou středovou klávesu ve tvaru krystalu a růžovou lištu kolem sluchátka.

Největší změnou je ale design zadního hliníkového krytu. Strohé trojúhelníky vystřídaly nové plastické ornamenty a motivy na růžovém podkladu. Tento nový povrch zasahuje i na boky telefonu. Telefon bude zřejmě prodáván pouze v této růžové variantě. Zachovány budou samozřejmě světelné efekty i možnost výběru jejich barvy ze 49 možností. Designér Frédérique Daubal nadělil této speciální edici do vínku také nová témata a grafické motivy v telefonu. Ty budou ladit s novým exteriérem.

Další výbava zůstává při starém a nechybí proto OLED displej, 2 Mpx fotoaparát, podpora 3G a 1GB interní paměť. Nová edice Nokia 7900 Crystal Prism bude v prodeji již během 1.čtvrtletí 2008. Cena je stanovena na téměř 12 tisíc Kč včetně DPH. Součástí balení bude také příslušenství v novém designu. Za všechny jmenujme například hadřík k čištění lesklého povrchu se vzory korespondujícími s designem telefonu.

TIP: přečtěte si podrobné představení Nokie 7900 Prism

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze