Netflix zavítal i do České republiky. Jaké jsou ceny a podmínky?

7

Světová streamovací služba Netlix oznámila na CESu 2016 v Las Vegas rozšíření do více než 130 zemí světa. Česká republika nebo Slovensko není výjimkou a tuzemské archivy televizních stanic dostávají silného konkurenta. Kolik si za Netflix v České republice zaplatíte a jaká jsou pro české uživatele omezení?

Netflix si můžete na měsíc vyzkoušet, prozkoumat nabídku seriálů, filmů a následně se rozhodnout, zda si budete tuto službu platit. Nejlevnější varianta Basic vyjde na 215 Kč (7,99 EUR). Za tyto peníze máte přístup ke kompletní databázi v běžné kvalitě. V balíčku basic můžete Netflix používat v jeden okamžik pouze na jedné obrazovce. Pokud vám to nestačí, lze si za 270 Kč (9,99 EUR) pořídit Standard. Ten umožní sledování v HD až na dvou obrazovkách zároveň. Balíček Premium za 325 Kč (11,99 EUR) nabídne Ultra HD rozlišení, které lze v jednom okamžiku spustit až na čtyřech obrazovkách.

Netflix

V České republice je Netflix již dostupný, bez angličtiny se ale neobejdete. A to nejen na stránkách samotného Netflixu, ale především v jeho obsahu. V nabídce nejsou ani české titulky, i když existuje neoficiální způsob (rozšíření Super Netlfix pro prohlížeč Chrome), jak české titulky zobrazit. Mimo Číny je nyní Netflix dostupný téměř po celém světě.

Zdroje: media.netflix.com

Diskuze ke článku
ANO
Je nekde seznam toho, co to nabizi? Tak nejak tusim, ze celosvetove bude asi tak do padesatky vydavatelu jednotlivych filmu a serialu ..... takze co zastituje netflix? Doufam, ze tam neni jen jeho vlastni produkce?! Kdyz jsem to pred nejakou delsi dobou zkousel, tak tam nebylo nic moc ......
Tomáš Souhrada
Tomáš Souhrada
K čemu je nám služba, která nepodporuje češtinu? Zase výkřik do tmy.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze