Nemůžete se dočkat BBM pro Android? Přihlaste se!

3

Není žádná novinka, že se BlackBerry rozhodlo otevřít svoji interní komunikační platformu BlackBerry Messenger i pro telefony s operačním systémem Android a iOS. Čas ale běží a BlackBerry nestanovilo žádné konkrétní datum, pouze informovalo, že se dočkáme do konce léta. To však může být kdykoliv až do 21. září. Rádi byste věděli o všem jako první?

Již v květnu jsme vás informovali o chystaném uvolnění aplikace BlackBerry Messenger pro zařízení s operačním systémem Android a iOS. V té době byl termín vydání stanoven na léto roku 2013 bez jakéhokoli upřesnění.

Během necelého měsíce se však na Twitteru anglického T-Mobile objevila radostná zpráva, která datum vypuštění zkonkretizovala na 27. června. Krátce po zveřejnění této zprávy se však oficiální zastoupení BlackBerry od tohoto data distancovalo. Zástupce společnosti opět posunul datum na neurčito, tedy kdykoli až do konce prázdnin.

TIP: Přečtěte si, co nového přinesl BlackBerry Messenger 7

Od června uplynulo mnoho času a Google Play se začal plnit aplikacemi, které si na oficiálního klienta BlackBerry pouze hrály, z čehož šel vypozorovat velký zájem a nedočkavost lidí. Zhruba před týdnem se na oficiálních stránkách BlackBerry objevila sedmnáctistránková příručka ,,User Guide‘‘ – tedy návod pro používání BBM na operačním systému Android a iOS. Opět tedy svitla určitá naděje, že se oficiální vypuštění aplikace blíží. Příručka podrobně nastínila funkčnost, která má věrně kopírovat uživatelské prostředí na telefonech BlackBerry.

Pokud patříte mezi ty, kteří BlackBerry Messenger již netrpělivě vyhlíží a rádi byste věděli o všech změnách jako první, zaregistrujte svůj e-mail na oficiálních stránkách společnosti. Doufejme, že BlackBerry vydání do konce léta stihne.

Zdroje: androidcommunity.com

Diskuze ke článku
Petr
No jsem na to dost zvědavý. Na jednu stranu další messenger a další tříštění, na druhou mi ještě nic na Androidu nesedlo. Docela by mi stačil gTalk, ale potýkáme se se ztrátami zpráv, buď nedorazí vůbec, nebo se nezobrazí a jdou rovnou do historie. Prostě se nedá spolehnout, že to co napíšu protistrana uvidí.
Petr
Neměl by to být jen další, ale na androidu první opravdu zabezpečený.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze