Nejprodávanější Xiaomi v Česku v rekordní slevě, stojí pouhých 4 090 Kč

Nejprodávanější Xiaomi v Česku v rekordní slevě, stojí pouhých 4 090 Kč
Fotografie: Mobil Pohotovost

Mobil Pohotovost má už jen do neděle VIP slevy, v rámci kterých pořídíte za nejlepší ceny nejenom vlajkovky, ale také telefony střední třídy. Ceny pořádně padly u několika zajímavých kousků. Extrémně levně koupíte například novinky Galaxy A55 a Galaxy A35, ale také bestseller Redmi Note 12S, který tak může být váš za nejnižší cenu na trhu mezi autorizovanými prodejci.

TOP 5 telefonů za nejlepší ceny

Za VIP ceny ulovíte vybrané varianty konkrétních modelů. Obzvlášť zajímavým kouskem je nový Galaxy A55 v barvě Awesome Navy už od 8 990 Kč (běžně 11 990 Kč) a stejně tak jeho sourozenec Galaxy A35 v barvě Awesome Iceblue už za 6 990 Kč (běžně 9 490 Kč). U obou telefonů výrazně padla cenovka a navíc při jejich koupi můžete uplatnit bonus tisíc korun.

Za nejlepší cenu koupíte i absolutní bestseller od Xiaomi – Redmi Note 12S – který vychází jen na 4 090 Kč (běžně 4 690 Kč).

Samsung

TOP 3 sluchátka a reproduktory

Vyjma smartphonů je ve slevě i cela řada příslušenství. Za opravdu nejnižší ceny pořídíte zejména sluchátka a reproduktory Marshall, JBL, Sony, Niceboy, ale také nejnovější AirPods Pro 2. Kompletní nabídku naleznete přímo zde, níže pak přinášíme výběr TOP 3 kousků, které se obzvlášť vyplatí.

Marshall