Nejlepší Vivo roku za nejnižší cenu v Česku. X100 Pro je o 3 tisíce výhodnější

Nejlepší Vivo roku za nejnižší cenu v Česku. X100 Pro je o 3 tisíce výhodnější
Fotografie: Mobil Pohotovost

Vivo X100 Pro se směle může porovnávat s těmi vůbec nejlepšími smartphony na trhu, a co se týče fotoaparátu, exceluje na prvních příčkách. I proto jde o jednu z nejprodávanějších vlajkovek letošního roku. Právě teď si můžete jeho cenu snížit o 3 tisíce, ale jen u jediného českého prodejce.

Vlajkovka každým coulem

X100 Pro je nejlepší Vivo tohoto roku. Nádherný 120Hz AMOLED displej s obřím jasem, masivní výkon, štědrá kapacita, nebo velká baterka s ultrarychlým nabíjením nejsou však jedinými parametry, kterými si vlajkovka získává své fanoušky. 

Tím největším tahákem je totiž trojice 50Mpx foťáků s optikou Zeiss a 32Mpx přední kamerka. Díky speciálnímu krytí čoček redukuje odlesky a nabídne hned několik vychytávek, jako třeba portrétní režimy přímo od Zeiss. Přepínač mezi jednotlivými fotoaparáty je sympaticky svižný a překvapením je i stonásobný zoom, který vyniká kvalitou. 

Hlavní snímač od Sony produkuje nádherné snímky s obrovským množstvím detailů, které nejsou nijak uměle přiostřované, a fotky tak působí přirozeným dojmem. Vivo X100 Pro je skutečně jeden z nejlepších fotomobilů současnosti.

Nejlepší cena v Česku

Právě teď u Mobil Pohotovosti můžete ušetřit až 3 tisíce korun a pořídit si nové Vivo už za 23 990 Kč (původně 26 990 Kč), a to díky bonusu k výkupu – stačí při koupi prodat svůj starý telefon nebo jiné zařízení (tablet, chytré hodinky).

Vivo X100 Pro