Nejlepší fitness náramek

Nejlepší fitness náramek
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Podívejte se na náš výběr nejlepších chytrých náramků
  • Mezi zástupci najdeme výrobce Xiaomi, Fitbit, Honor i Samsung

Chytré náramky mohou být zajímavou alternativou hned pro několik typů uživatelů. Nejvíce pravděpodobně zaujmou ty, kteří chtějí ušetřit, nevyžadují přehršel funkcí a vystačí si se základními schopnostmi, jako je měření ušlé vzdálenosti či monitorování srdečního tepu. V našem výběru se zaměříme na několik zajímavých náramků, které jsou momentálně na trhu.


Vybíráme nejlepší fitness náramky

Xiaomi Mi Smart Band 6

Matadorem mezi chytrými náramky je s neotřesitelnou pozicí Xiaomi Mi Band. Nejnovější generace přináší oproti předchůdci výrazně větší 1,56" AMOLED panel s rozlišením 152 × 486 pixelů a maximálním jasem 450 nitů, osvědčený design a také přehledné rozhraní s plynulým chodem.

Nespornou výhodou tohoto náramku je propracovaná aplikace Mi Fit, zvýšená odolnost do 5 ATM, zhruba týdenní výdrž na nabití či pohodlné nabíjení. Jedinou vadou na kráse je snad pouze absence GPS, bohatě to však vynahradí příznivá cena. I na český trh se navíc nově dodává varianta s NFC, pomocí něhož je možné provádět bezkontaktní platby.

Xiaomi Mi Smart Band 6 si můžete zakoupit na MP.cz.

Honor Band 6

Pokud je pro vás možnost monitorování okysličení krve důležitá, může být zajímavou volbou Honor Band 6. Jeho dominantou je kvalitní 1,47" AMOLED obrazovka doplněná o praktické ovládací tlačítko s červeným akcentem, pomocí něhož lze displej s rozlišením 368 × 194 pixelů rychle aktivovat. Alternativou je pak klasické zvednutí zápěstí.

Z dalších vlastností stojí za zmínku dvoutýdenní výdrž na jedno nabití, svižný chod systému či možnost ovládání hudby přehrávané v telefonu. Pochopitelně je s tímto náramkem rovněž možné monitorovat kvalitu spánku či různorodé sportovní aktivity.

Honor Band 6 si můžete zakoupit na MP.cz.

Fitbit Charge 5

Pokud hledáte chytrý náramek s podporou bezkontaktního placení, rozhodně by vaší pozornosti neměl uniknout Fitbit Charge 5. Poslední generace se rovněž chlubí integrovanou GPS i bezdrátovým ovládání hudby pomocí Spotify Connect & Control. Zaujme také elegantní tělo náramku z nerezové oceli, díky čemuž Charge 5 působí podstatně bytelněji a luxusněji než většina konkurence.

Fitbit Charge 5

Z dalších funkcí stojí za pozornost 1,04“ barevný AMOLED displej s vysokým jasem i solidní výdrž okolo 6 až 7 dní na nabití či bohatá nabídka sportovních funkcí. Aplikace nabízí velmi podrobné statistiky sportovních i zdravotních údajů a náramek disponuje automatickou detekcí sportovních aktivit.

Fitbit Charge 5 si můžete zakoupit na MP.cz.

Samsung Galaxy Fit2

Příznivce jihokorejského výrobce by mohl zaujmout náramek Galaxy Fit2 s 1,1" AMOLED displejem, podporou více než 70 ciferníků i relativně velkou 159mAh baterií. Náramek tak na jedno nabití vydrží pracovat až 15 dní.

Dále náramek automaticky detekuje a monitoruje až pět různých aktivit a zobrazuje nejrůznější údaje typu spálených kalorií, tepové frekvence, ušlé/uběhlé vzdálenosti apod. Kromě toho monitoruje spánek, každý den ho analyzuje a počítá tzv. spánkové skóre.

Samsung Galaxy Fit2 si můžete zakoupit na MP.cz.

Honor Band 5 Sports

Pro ty nejméně náročné je zde Honor Band 5 Sports. Ten může být zajímavý pro hráče basketbalu, pro něž má připraven speciální sportovní režim.

S ohledem na menší černobílý displej a možnost připnutí na tkaničky u bot se však v prvé řadě jedná o praktický krokoměr s dlouhou výdrží a přívětivou cenou. Mnohé zájemce potěší také environmentální aspekt, neboť je náramek vyroben z recyklovaného plastu.

Honor Band 5 Sports si můžete zakoupit na MP.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze