Nejlepší ceny v Česku. Samsung Galaxy Watch6 teď vyjdou už na 4 690 Kč

Nejlepší ceny v Česku. Samsung Galaxy Watch6 teď vyjdou už na 4 690 Kč
Fotografie: Mobil Pohotovost

U Mobil Pohotovosti teď probíhá masivní výprodej, který snížil ceny smartphonů a chytrých hodinek na absolutně nejnižší ceny v Česku. Doslova za hubičku teď pořídíte i aktuální šestou řadu Galaxy Watch od Samsungu, ty totiž startují už na 4 690 Kč. Ale pozor, akce končí už tuto neděli, 16. června.

Samsung Galaxy Watch6 už za 4 690 Kč

Ten, kdo už chytré hodinky někdy vyzkoušel, na ně v drtivé většině už nedá dopustit. V případě hodinek od Samsungu to platí dvojnásob. Povedené provedení ocelového těla a safírového skla v kombinaci s tou nejvyspělejší technologií činí z Galaxy Watch skvělého parťáka, kterého už z ruky jednoduše nesundáte. A právě do této neděle je na mp.cz pořídíte za nejnižší ceny.

Ceny Galaxy Watch6 po odečtení slev a bonusu:

Samsung

Výprodej drtí ceny TOP smartphonů

Pokud pokukujete po nějaké vlajkovce, do neděle máte ideální příležitost pořídit ty nejlepší telefony jednoznačně nejvýhodněji. 

Velmi překvapivý je například pád ceny u iPhonu 15 Pro, který teď koupíte už za 24 390 Kč (původně 29 990 Kč). Pořádně se vyplatí i Samsung Galaxy S24, s bonusem vyjde totiž jen na 18 490 Kč (původně 23 490 Kč). A sleva v řádech tisíců padla i na oblíbený Xiaomi 13T, koupíte ho už za 8 490 Kč (původně 14 990 Kč). 

Apple iPhone