Nastavujete si na ráno více budíků najednou? Potom se vám hodí aplikace OneClock

Android aplikace týdne
4
Nastavujete si na ráno více budíků najednou? Potom se vám hodí aplikace OneClock
  • Hlavní funkcí aplikace OneClock je nastavení až osmi budíků najednou pouhým jedním klepnutím
  • Nechybí ani tradiční funkce jako stopky či časovač
  • V nastavení najdeme řadu možností přizpůsobení včetně témat
  • Aplikace je k dispozici zcela zdarma, avšak s reklamami, kterých se zbavíte za neúměrných 90 korun

OneClock je nová aplikace s jen pár stovkami stažení, která je pro ty z vás, kteří si nastavují na ráno třeba hned 3 budíky, aby určitě vstali. Vizuálně přitom vypadá úplně stejně jako hromada dalších aplikací na buzení. Máme tu tři klasické obrazovky: stopky, časovač a samozřejmě budíky. U nich si stačí jen nastavit čas a hotovo, ale jak můžete vidět, aplikace automaticky vytvořila hned tři budíky za sebou.

OneClock – Android aplikace týdne

U nich si poté můžete nastavit, ve které dny má budík fungovat, jeho melodii či zda má telefon i vibrovat. Nejdůležitější obrazovkou je až nastavení, kde si můžete vybrat třeba i téma aplikace. Hlavní je tu ale možnost nastavit počet budíků, které se automaticky vytvoří. Může to být jen jeden, dva, anebo pro největší jistotu všech jistot až osm. Všechny automaticky generované budíky se přitom nastaví v pořadí před vámi zvolený čas. To znamená, že vás bude aplikace budit vždy o něco dříve, než jste si nastavili, abyste byli v požadovaný čas určitě probraní.

OneClock

Druhá důležitá možnost je nastavení času, který uplyne mezi jednotlivými budíky. Na výběr je 1 až 10 minut, nebo Smart funkce, kdy aplikace rozhodne o rozestupu mezi budíky na základě jejich počtu a času, kdy chcete probudit. Z dalších funkcí jsou tu potom klasické volby jako doba, na kterou lze budík odložit, melodie časovače či hlasitost budíků. V nastavení je toho ještě více, ale nejedná se už o nic výjimečného. To hlavní jste už viděli. Stačí jedno klepnutí a až osm budíku je na světě.

OneClock

Musíte ovšem počítat s tím, že jsou v aplikaci reklamy – holt nějak si vývojáři musejí vydělat, když je aplikace ke stažení zdarma. 90 korun za Pro verzi, která vás zbaví jen reklam, je ale moc. Časem se sice mají do prémiové verze přidat bonusové funkce, ale zatím se koupě jen kvůli reklamám nevyplatí. Dále jsem si všiml závažného bugu, kdy mi aplikace pravidelně padá při zapnutí časovače. Další výtku jsem měl ještě k mazání budíků, ale dnes přidali vývojáři novou aktualizací tlačítko pro smazání všech budíků najednou, což předtím nepochopitelně nešlo a musely se budíky mazat jednotlivě. Alespoň jde vidět, že se na aplikaci stále pracuje.

Stáhnout OneClock

Google Play Google Play (zdarma)

Partnerem seriálu Android aplikace týdne je ASUS.

ASUS ZenFone 4 Logo
Diskuze ke článku
Standa
No zlatý Timely. Zadarmo, bez reklam...
ja
to jako vám normální (vestavný) budík opakovaně nezvoní?
to nemáte možnost mít víc budíků?
,
na starom symbiane si mozem dat aj 100 budikov a bez hlupej appky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze