Naše telefony jsou moc plastové, říká Samsung: Přijde změna?

29

Interní zdroje prozradily zajímavé detaily týkající se Samsungu a jeho připravovaných zařízení, konkrétně budoucího tabletofonu Galaxy Note III. Výrobce podle všeho trápí odezva fanoušků a novinářů, týkající se kvality materiálů a častého využití plastu, zatímco konkurence přešla na oblíbený hliník nebo sklo. A Samsung hodlá to změnit.

Samsung si zřejmě všiml, že nejčastější výtkou směřující na adresu nového Galaxy S III (a dalších výrobků Samsungu) je jeho "plastovost" a méně exkluzivní vzhled, než například u HTC One, jehož kvalitu zpracování a vzhled odborná i laická veřejnost chválí. V tuto chvíli tak podle některých uniklých informací probíhá uvnitř Samsungu bouřlivá debata a případné přípravy na změnu designu a materiálů výrobků. Stát by se tak mělo už u třetí generace modelu Galaxy Note, který podle všeho poprvé radikálně změní design i využité materiály. K tomu sice mělo dojít podle mnohých už u modelu Galaxy S 4, lepší ale pozdě, než nikdy.

Naopak o softwarovou stránku věci se Samsung nebojí, operační systém Android a jeho četné nástavby jsou podle všeho v kurzu a nejnovější aplikace a funkce, přidané do systému s příchodem Galaxy S 4 to jen dokazují. Výrobce se tedy chce soustředit na kvalitu konstrukce a materiálů, což rozhodně vítáme.

Zleva Galaxy Note, Galaxy Note II a Galaxy Note 10.1.

Mezi další spekulované specifikace nového Galaxy Note III patří mimo jiné šestipalcový AMOLED displej s FullHD rozlišením, procesor Exynos 5 Octa, 13 Mpx fotoaparát a další technologické vychytávky.

Jaký máte názor na design telefonů od Samsungu vy? Prospěly by jim hodnotnější materiály a změna designu nebo v současném zpracování vidíte výhodu?

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
kotlik
omg konečně je to napadlo ... sakra pladíme za to 16-17 000 (SIII) a za takovou cenu dostaneme nějakej plast za 50 kč, kterým disponuje i můj kartáček na zuby !! klidně ať je to plast ale ve stylu HTC One X ... ten je opravdu výborný ... a hlavně ať už zahrabou ten design té SIII ... nový mobil = nový design - omg žádný výrobce snad nedělal furt ten design, v tomhle případě otřesný, jako Samsung
Martin
mne nikdy nejak extra nevadilo ze robia telefony z plastu.. skor by som povedal ze ma to cely cas mrzi a urcite sa tesim na to s cim pridu.. :)
guľáš
Je načase prejsť z lacných bielych plastových pohárikov, ktoré sa váľaju všade po zemi po každom festivale na plnohodnotný exkluzívnejší materiál. Však k tej cene je to aj povinnosť.
Jan
Myslím si že změna designu a materiálů by jim prospěla , přeci jenom tech telefonů ve stylu
s III bylo doposud více než dost takže si myslím že to rozhodně špatná volba nebude.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze