Samsung Galaxy Note III údajně nabídne 5,9palcový displej

8

Od představení Samsungu Galaxy Note II uplynulo sotva půl roku a už se začíná spekulovat o nástupci. Dle dnešních trendů můžeme samozřejmě očekávat větší displej.

Samsung Galaxy Note před rokem a půl proslavil tabletofony, tedy mobilní telefony, jejichž úhlopříčka se přibližuje uhlopříčce tabletů. Navzdory velkým rozměrům se řada Galaxy Note prosadila a aktuální model se řadí mezi nejprodávanější kousky jihokorejského výrobce. Každá další generace se také prezentuje s větším displejem. První Note nabízel 5,3palcový displej, druhá generace povýšila na 5,5 palců.

Samsung Galaxy Note a Galaxy Note II

Nyní se objevily první spekulace o Samsungu Galaxy Note III. Ten by údajně měl nabídnout 5,9palcový displej, čímž by v podstatě přímo konkuroval nedávno představenému Huawei Ascend Mate, který nabízí displej s úhlopříčkou 6,1 palce. Třetí generace Galaxy Note údajně opět vsadí na AMOLED displej. List Korea Times se také zmiňuje o údajném použití osmijádrového procesoru.

Na další informace si budeme muset ještě nějaký čas počkat. Je nepravděpodobné, že by novou generaci Samsung představil tak brzy, navíc nyní je na programu Galaxy S4, který se představí za týden. Samsung si svůj Note III zřejmě nechá opět na veletrh IFA v Berlíně.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Stichon
Nečekal bych žádnou revoluci, pouze techniku přítomnou v aktuální špičce, tzn: FullHD display, 2 GB RAM, Octacore, nebo nový Snapdragon, 13mpx foťák, nfc, LTE, bezdrátové nabíjení. Hlavním tahákem na Notech je stylus a jeho přidružené funkce, tady jsem zvědavý, s čím novým se Samsung vytáhne!
mino
Ak by to bolo v rovnakom tele s 4000mAh akumulátorom...
Amik
mne by kludne stacil aj sučasny Note II ale tak vyladeny ako je Note 8.0 a aj RAM 4 GB by som prijal lebo tej nikdy nieje dost... a tento trend zväčšovania uhlopriečok by už mohol stat Note II dosiahol podla mna vrchnu hranicu velkosti kedy s nim clovek pri uchu nevyzera ako pako
Orion
Heh, si koupím televizi s dotykovou obrazovkou a za pár let budu mít nejvíc cool věcičku...

(ironie, než mi někdo napíše, ža dotyková TV existuje, potažmo že ano)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze