Namíchejte si hudbu zdarma v Youradio nově i na Windows Phone

2

Poslouchat hudbu přes internet je v módě a málokdo si ještě schovává celá alba různých interpretů. Místo toho se používají nálady, podle kterých vám přehrávač vybírá hudbu. Často se tak dostanete k písním, které třeba vůbec neznáte. Youradio je česká aplikace, která přesně tohle umí. A nyní to zvládne i na Windows Phone 8 a zdarma!

Youradio

V listopadu minulého roku jsme vás upozornili na novou aplikaci Youradio od společnosti Lagardère, která u nás provozuje rozhlasové stanice Evropa 2 či Frekvence 1. Ta obsahuje playlist zmíněné stanice, který vám nabízí zdarma k poslechu. Je skutečně zdarma a během poslouchání vás neotravuje reklamami. Narazit byste mohli na to, že neobsahuje tolik písniček jako jiné, placené, služby. Hledání nových hitů ovšem není jejím cílem.

Vy si volíte hlavně styl hudby, který chcete, aby vám aplikace namíchala. A to je něco, co v rádiu skutečně umí. Funguje to podobně jako u konkurenční služby Naplno od Googlu nebo v iTunes Radio (které u nás není dostupné) – aplikace vám vyskládá hudbu podle několika zvolených písní či interpretů. Nebo si jednoduše zvolíte z několika připravených nálad a necháte se překvapit. Dosud byla aplikace dostupná pouze pro iOS a Android, nyní však vyšla i pro Windows Phone a určitě vás potěší, že nabízí úplně to samé, co na předchozích platformách. Stejná hudba, stejné podmínky a dokonce funguje i ukládání hudby „na cesty“, kdy jste mimo dosah rychlého internetu (nebo si nechcete plácat FUP).

A když je ten Valentýn, tak si můžete pustit třeba speciálně připravený valentýnský mix.

Stáhnout Youradio

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
jozo
Můzu se zeptat, kolik takovehle radio zere fupu?
jirka
koukám, že se začíná brát WP vážně :) super jen tak dál....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze