Sony Ericsson Xperia X10: nyní s navigací zdarma (video)

1

Sony Ericsson si připravil pro své zákazníky zajímavou vánoční akci, v jejímž rámci můžou získat navigační software od Sygic k Androidí Xperii X10 úplně zadarmo.

Xperia X10 od Sony Ericssonu v akci s navigací zdarma

Tip: Přečtěte si také naší recenzi Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson si přichystal zajímavou vánoční akci. K nedávno, po stránce softwaru aktualizovanému hig-end komunikátoru Xperia X10 v černé barvě vám jako vánoční dárek přibalí navigační software Sygic Mobile Maps 09, kterou je možné aktualizovat bezplatně na nejnovější Verzi 10. Tato navigace v hodnotě přibližně 1000 Kč je dodávána na paměťové kartě, na které jsou uloženy mapové podklady.

Oblíbený navigační software Sygic Mobile Maps 10 v akci (mód Landscape)

Sygic Mobile Maps v obou verzích disponuje hlasovou navigací, pro kterou používá signál z integrovaného GPS modulu v telefonu. Mapové podklady nestahuje z internetu ale načítá je z paměťové karty Micro SD takže vás dokáže navigovat aniž by bylo třeba stahovat data z internetu. S nákupem ale příliš neotálejte. Podle vyjádření výrobce je totiž počet kusů navigace velmi omezen, a tak by se mohlo lehce stát že na vás už žádná nezbude. Na závěr vás ještě odkážeme na video na konci článku, ve kterém se blíže seznámíte s navigací Sygic Mobile Maps 10 ve verzi pro Android.

Více o navigaci Sygic Mobile Maps 10 se dozvíte na www.Sygic.com

Video

Zdroje: obchod.sonyericsson.cz, sygic.com

Diskuze ke článku
pontaneer
Tak to je milí věc od SE! Android 2.1, X8, X8 na 2.1, navigační software zdarma... Doufám že to není jenom kvůli Vánoci...:)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze