Na našem Facebooku už vás je 10 tisíc, na YouTube 6× více

2

Facebook, Google+ i YouTube mobilenet.cz dosáhly zajímavých milníků, náš Twitter čeká kulaté číslo followerů už velmi brzy. Všem děkujeme za vaši důvěru, pozitivní reakce a vaši velkou aktivitu na všech sociálních sítích, která je pro nás zároveň závazkem do budoucna. Jako bonus přinášíme interaktivní infografiku k sociálním sítím mobilenet.cz, ze které lze vyčíst zajímavá čísla.

Facebook s 10 tisíci fanoušky

Náš Facebook má za sebou významný milník, „likeuje“ nás už více než 10 tisíc z vás. A nejsou to žádné mrtvé duše, jsme rádi, že jste na Facebooku aktivní a čile se nás ptáte, komentujete a samozřejmě nám dáváte palce. Chcete vědět, jaké nové telefony testujeme a co se děje v redakci? Na Facebook přidáváme mimo jiné novinky, fotografie a videa recenzovaných přístrojů. Nechybí rovněž aktuality z redakce a samozřejmostí jsou také upozornění na nejzajímavější články dne, aktuální dění a zajímavosti. Pokud se tedy chcete jako první dozvědět o čerstvých novinkách a obsahu, připojte se k nám a staňte se fanouškem mobilenet.cz na Facebooku.

Google+ a Twitter

mobilenet.cz je samozřejmě také na Twitteru a Google+, kde se rovněž objevují nejzajímavější aktuality. Pokud ještě nejste followerem na Twitteru, kde nás sleduje necelých 5 tisíc z vás, nebo jste nám nedali plusko na Google+ (což už 7 tisíc z vás udělalo), určitě tak učiňte.

YouTube s 60 tisíci odběrateli

Je tomu jen několik měsíců, co jsme vás informovali o překročení mety 50 tisíc odběratelů na YouTube, a už jsme přesáhli další milník. YouTube kanál mobilenet.cz už odebírá 60 tisíc z vás a zaznamenali jsme přes 42 milionů zhlédnutí. Pokud nás ještě neodebíráte na YouTube a nechcete, aby vám unikly nejnovější mobilecasty, recenze her, telefonů, tabletů, wearables a notebooků, a spoustu dalších zajímavých videí, určitě si nás přidejte do odběrů.

Zajímá vás, jaká jsou naše historicky nejsledovanější a nejúspěšnější videa se stovkami tisíc zhlédnutí? Možná vás to překvapí. Kompletní seznam těch nejúspěšnějších naleznete opět na našem YouTube kanále.

Jak je na tom celkově mobilenet.cz na sociálních sítích? Kdo nás kde sleduje? Kolik z toho žen nebo mužů? To vše prozradí následující interaktivní infografika. Pokud se vám níže nezobrazuje, můžete se na ni podívat zde.

RSS

Zapomenout nesmíme ani na klasické RSS, díky kterému můžete být okamžitě informováni o nově vydaných článcích ať už jste na počítači, mobilu či jiném zařízení. Více o RSS naleznete v našem článku.

http://mobilenet.cz/rss/