Mozilla pracuje na vlastním launcheru pro Android

1

Kromě vlastního operačního systému Firefox OS nezanedbává Mozilla ani Android, kterému chce jinak konkurovat, a připravuje pro něj vlastní Firefox launcher. Kdy bude launcher, který Mozilla ukázala ve středu na konferenci InContext Conference, dostupný, není zatím jasné. Podle firmy je v tuto chvíli ve fázi testování.

Při tvorbě svého launcheru nestaví Mozilla na zelené louce, ale jako základ použila povedený launcher EverythingMe, který si upraví a doplní o svůj internetový prohlížeč Firefox pro Android. Hlavní předností tohoto launcheru je, že se uživateli přizpůsobí a nabídne mu přesně to, co potřebuje.

Inteligentní kontextové vyhledávání uživateli doporučí aplikace, které již byly nainstalovány, ale i ty, které odpovídají klíčovému slovu. Ráno automaticky ukáže na obrazovce počasí a zpravodajství. Ve městě doporučí vhodné restaurace a další podniky. Večer pak doporučí vhodný recept na večeři nebo aplikace týkající se filmů. Chytré složky také roztřídí aplikace podle uživatelových zájmů.

TIP: Vyzkoušeli jsme Facebook Home (video)

Na Firefox launcher si budeme sice muset ještě počkat, ale v Google Play je už nyní dostupný samotný EverythingMe Launcher. Podle popisu v obchodě je však k dispozici pouze v USA, Velké Británii, Španělsku a Německu.

Stáhnout EverythingMe Launcher

Google Play (zdarma)

Zdroje: phonearena.com, fonearena.com, androidauthority.com

Diskuze ke článku
hfhdg
No da se rict, ze temer vsechna prostredi jsou upravitelna podle potreb uzivatele ... tady jen bude navic ikonka

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze