Motorola Moto E7 Plus se již blíží. Lákat bude na nízkou cenu

2× aktualizováno
Motorola Moto E7 Plus se již blíží. Lákat bude na nízkou cenu
Fotografie: Evan Blass
  • Ve výbavě se objeví nový Snapdragon 460
  • Očekává se silná baterie s kapacitou 5 000 mAh

Aktualizováno 10. 9. 2020

Příchod Motoroly Moto E7 Plus je na spadnutí, naznačuje to vcelku velký únik obrázků a informací skrze winfuture.de. Prozrazeno bylo nasazení 6,5palcového HD+ displeje nebo duálního fotoaparátu na zadní straně. Konkrétně půjde o 48megapixelový snímač a 2megapixelovou kamerku pro práci s hloubkou ostrosti. Procesor Snapdragon 460 doplní 4GB operační paměť a 64GB úložiště. Chybět nebude ani čtečka otisků prstů na zadní straně. Naopak zklamáním je nasazení microUSB. Evropská cena je v přepočtu stanovena na 4 tisíce korun. Datum představení nicméně prozatím neznáme.

Motorola Moto E7 Plus

Aktualizováno 19. 8. 2020

Evan Blass zveřejnil tiskové rendery chystané Motoroly Moto E7 Plus. Můžeme vidět displej s výřezem či tři fotoaparáty na zadní straně. Na zádech se bude rovněž nacházet i čtečka otisků prstů.

Motorola Moto E7 Plus

Původní informace ze 17. 8. 2020

Do nižší třídy míří chystaná novinka Motorola Moto E7 Plus, o které přinesl informace Evan Blass. Zmiňuje, že se dočkáme nasazení 11nm procesoru Snapdragon 460, který Qualcomm představil začátkem letošního roku. Doplní jej 4GB operační paměť a 64GB úložiště. Samozřejmostí bude nejnovější Android 10.

Na zadní straně se má nacházet duální fotoaparát, přičemž hlavní snímač má mít 48 megapixelů a speciální noční režim. Model Moto E7 Plus se má pochlubit baterií s kapacitou 5 000 mAh. Více informací prozatím není známo, avšak očekává se, že k představení dojde v nejbližších týdnech.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze