Základní telefon od Motoroly bude mít 2GB RAM. Bude to Moto E7 stačit?

aktualizováno
4
Základní telefon od Motoroly bude mít 2GB RAM. Bude to Moto E7 stačit?
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Novinka má být vybavena HD+ displejem a procesorem Snapdragon 632
  • Nepřekvapí nejnovější Android 10
  • Zadní strana nabídne duální fotoaparát i čtečku otisků prstů

Aktualizováno 16. 10. 2020

Přesně po čtvrt roce o sobě opět dává vědět Motorola Moto E7, tentokrát skrze dealntech.com, který zveřejnil informace od nejmenovaného dopravce. 6,2palcový displej bude mít nižší HD+ rozlišení a kapkovitý výřez pro čelní 5megapixelovou kamerku. Na zadní straně bude připravena kombinace 13megapixelového fotoaparátu a pomocné 2megapixelové kamerky pro práci s hloubkou ostrosti. Nebude chybět Android 10, čtečka otisků prstů a kombinace 32GB interní paměti s 2GB RAM. Baterie s kapacitou 3 550 mAh bude bohužel nabíjena skrze starý microUSB konektor. Ten by na telefonu, jehož cena by se měla pohybovat těsně pod hranicí 4 tisíc korun, rozhodně neměl co dělat.

Aktualizováno 16. 7. 2020

Po dvou měsících o sobě opět dává vědět chystaná Motorola Moto E7. Tentokrát se díky 91mobiles.com můžeme podívat na pravděpodobnou podobu. Vidíme 6,2palcový HD+ displej s výřezem a situace se vyjasňuje kolem výkonu. Bude nasazen Snapdragon 632 a základní verze skutečně nabídne jen 2GB RAM kombinovanou s 32GB úložištěm. Existovat však má i varianta s dvojnásobkem pamětí, tedy 4+64 GB. Na zadní straně najdeme hlavní 13megapixelový fotoaparát a 2megapixelovou kamerku pro práci s hloubkou ostrosti. Poslední známá informace hovoří o baterii s kapacitou 3 550 mAh.

Motorola Moto E7

Původní informace z 12. 5. 2020

V nižší třídě se poměrně stabilně vyskytuje Motorola se svou řadou Moto E. Brzy by měla dorazit nová generace s označením Moto E7. První informace prosákly skrze techieride.com. Dozvěděli jsme, že půjde o skutečně základní mobil, kterému výrobce přiřkl jen 2GB operační paměť. V kombinaci s procesorem Snapdragon 632 by však výsledný chod nemusel být nejhorší.

Prostředí bude mít pod palcem takřka čistý Android 10, který se bude vyjímat na zhruba 6palcovém displeji s HD+ rozlišením. Poměr stran zobrazovače by měl být 19:9. Více informací o Motorole Moto E7 v tuto chvíli není k dispozici.

Diskuze ke článku
LOL
To už je jako tři giga u iphonu. Výsměch.
Offečka Jablečna
LOL
St
Tak to je výsměch. O kolik by ten telefon byl dražší pokud by tam bylo aspoň 3. Myslím, že v dnešní době je slušnost vůči zákazníkovi jsou 4 pomalu už 6 GB RAM. Myslím si, že ten procesor s 4 GB RAM by byl slušný. Takto to bude docela opruz.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze