Motorola jde do boje: chystá návrat do segmentu prémiových smartphonů

6
Motorola jde do boje: chystá návrat do segmentu prémiových smartphonů
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Novodobé smartphony Motorola se doposud řadily spíše do nižší a střední třídy
  • Novou prémiovou Motorolu budou pohánět nejnovější čipsety od Qualcommu

Po letech soustředění na střední a nižší třídu smartphonů se Motorola rozhodla znovu pustit do segmentu prémiových telefonů. Oznámení učinila na konferenci Qualcomm Snapdragon Tech Summit, kde byly představeny rovněž Snapdragony 865, 765 a 765G. Ty se mají starat o pohon nových Motorol.

Společnost Motorola naváže na éru 5G konektivity i v roce 2020 – díky výkonným mobilním platformám Snapdragon 765 a 865 znovu oživíme naše působení v segmentu prémiových smartphonů,“ uvedl prezident společnosti Motorola Sergio Buniac.

Motorola Razr – první pohled

V současnosti Motorolu vlastní čínské Lenovo, a v předchozích letech se tak výrobce zaměřoval primárně na produkci cenově dostupných telefonů. Návrat ikonické Motoroly Razr s ohebným displejem, která se rovněž řadí do segmentu prémiových zařízení, však evidentně vzbudil zájem v tomto trendu i nadále pokračovat. Jestli Motorola chystá vybudovat celou řadu prémiových zařízení, jako je například Galaxy S nebo Galaxy Note od Samsungu, se dozvíme v nadcházejícím roce.

Diskuze ke článku
Book
Hele nemám to ve zvyku, ale tady už je to moc. Opravte si ten nadpis, když už chcete používat zajímavé nadpisy, tak ať to není nesmysl. Jak se cení drápky? Tak buďto Motorola cení zuby nebo Motorola vystrkuje drápky, jakákoliv jiná kombinace je nesmysl. 😉
Slovák
Len aby to nedopado ako Nokia = predražená a zastaraná vlajková loď
Petr Šraier
Petr Šraier
Teda splácat "článek" ze čtyř řádků a jednoho převzatého přeloženého tweetu, tomu se na mobilenet.cz říká novinařina ... :-P
Kajo
To by som celkom uvital, motorola sa mi posledne roky pozdava :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze