Modern Combat 4: Zero Hour dorazí na Windows Phone 8 už pozítří

7

Už loni v říjnu vývojové studio Gameloft odhalilo hned 12 herních pecek, které hodlá v nejbližší době představit pro Windows Phone 8. Už pozítří se dočkáme další hry ze seznamu. Tentokrát se bude jednat o populární FPS Modern Combat 4: Zero Hour, která je v současnosti velkým hitem na Androidu a na iOS

Série Modern Combat přináší na smartphony stejný zážitek, jaký v oblasti velkých videoher nabízí Call of Duty, a je stejně velkým hitem. Stejně jako Call of Duty nabízí i Modern Combat 4 oblíbený i když klišoidní scénář teroristické hrozby a všemocné síly Spojených států, které jediné si dokáží s teroristy poradit. Připočtěte k tomu skvělou grafiku, propracované zvukové efekty, skvělou hratelnost a samozřejmě i multiplayer, díky čemuž vás Modern Combat 4: Zero Hour zabaví na hodně dlouho.

Tip: Gameloft představil tucet her pro Windows Phone 8

Modern Combat 4: Zero Hour jsme recenzovali ve verzi pro Android a iOS a vysloužila si hezké hodnocení 86 procent. Pokud máte rádi FPS, tak mezi mobilními hrami v tomto žánru stěží najdete něco lepšího. Stejně jako u ostatních her od Gameloftu na Windows Phone 8 i Modern Combat 4: Zero Hour bude samozřejmě provázána se službou Xbox pro Windows Phone 8. Takže vždy uvidíte své aktuální skóre, které si budete moci porovnávat s dalšími hráči dané hry.

Tip: Recenze Modern Combat 4: Zero Hour – Za vlast

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Jeroyy
Konečně kvalitní střílečka na WP8 s dobrou grafikou :) Nebo jsem na ni nenarazil...
Carlos
Škoda že to pojede jen na Lumiích 820 a 920...Kdyby to šlo na 620 byla by to paráda.
Kubyk002
:D :D :D hmmm :D
michal
A za kolik

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze