Gameloft představil tucet her pro Windows Phone 8

8

Už zítra si budete moci zakoupit první zařízení s Windows Phone 8. Kromě pracovních funkcí si na telefonu občas každý zahraje nějakou tu hru. Gameloft nyní odhalil hned 12 titulů, které se v nejbližší době objeví v Marketplace.

Kdo se jen trošku orientuje v mobilních hrách, jistě mu vývojové studio Gameloft není cizí. Stojí za spoustou her, které se často řadí mezi nejlepší a hojně stahované. Nyní se Gameloft zaměřil i na nové Windows Phone 8 a do začátku přinese 12 her, které pokryjí různé žánry. Své herní kousky si najdou vyznavači hazardu, automobilů, sportu i akčních stříleček. Však se podívejte na seznam níže.

Všechny hry budou samozřejmě provázány se službou Xbox pro Windows Phone 8. Vždy tedy uvidíte své aktuální skóre, které si budete moci porovnávat s dalšími hráči dané hry. Zároveň bude také možné využívat on-line multiplayer, který bude dostupný v šesti hrách.

Zdroje: sacbee.com

Diskuze ke článku
Jean
Předpokládám, že když si uživatel legálně zakoupí hru pro Android, bude si muset při migraci na platformu Windows zakoupit hru ještě jednou.
Tony
tvl tak to ma prekvapilo, včera som písal o tom, že tam nie je dostatok hier a teraz toto, ak to takto bude pokračovať, tak aj prejdem z Androidu na WP8 a oželiem aj neprítomnosť Sense. Ale pritom Modern Combat 4 máte asi chybu keďže ešte nie je ani na Android a možno ani na iOS, to už nesledujem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze