Mobilní Counter-Strike a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Mobilní Counter-Strike a další skvělé hry zdarma
  • Critical Ops je perfektní online střílečkou připomínající Counter-Strike
  • Čekají nás ale i dvě logické hry a vrhání nožů
  • FreeBox přináší každý pátek čtyři zajímavé hry zdarma

FreeBox se sice vrátil již před pár týdny, stále však nebyl zcela kompletní. To se tento týden mění. Na závěr si dnes totiž ukážeme něco nového od Ketchapp! Jak se zdá, tak s kvalitou se posunuly zase o kousek výš. Mimo této „blbiny“ pro vás máme i tři další hry, které jsou plnohodnotnější. Dva zábavné logické tituly a jednu perfektní online střílečku.

FreeBox #194 – skvělé hry zdarma

Critical Ops

Za doporučení na tuto hru musíme poděkovat přímo vám. Dva týdny zpět jsme doporučovali Guns of Boom a stále si myslíme, že jde díky ovládání o nejpříjemnější střílečku. Pokud však s láskou vzpomínáte na hraní Counter-Strike, z tohoto titulu budete nadšení. Zmíněnou legendu totiž připomíná téměř ve všem. Od zbraní přes mapy až po herní módy a grafiku. Nechybí pokládání bomb, teroristé a téměř taktická hratelnost.

Critical Ops

Stáhnout Critical Ops

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

RGB Express

Trochu odlehčení vám může přinést tato alespoň z počátku jednoduchá logická hra. V ní ovládáte barevná auta kurýrů, kteří musí vyzvednout zásilky a dovézt je na správné adresy. Vše je znázorněné jednoduše a domečky i autíčka jsou roztomilá. I přesto začne obtížnost po několika kolech růst. Tratě se najednou začnou křížit a vy musíte vymyslet, jak auta bludištěm bezpečně provést.

RGB Express

Stáhnout RGB Express

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Tents and Trees Puzzles

Další logická hra nás zavede do lesa. Kdo by neměl rád stanování? Na to raději nebudeme odpovídat. Oproti předchozí hře však připomíná úplně jiný vesmír, skoro bychom řekli, že jde o nápodobu Sudoku. Hra vám totiž diktuje, kolik stanů má být v každém řádku a sloupci, což se snažíte naplnit. Dáváte u toho pozor i na další pravidla, která zase říkají, kde stany vůbec můžete postavit.

Tents and Trees

Stáhnout Tents and Trees Puzzles

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Knife Hit

Konečně slibovaná Ketchappovka na závěr. V této si zahrajete s nebezpečnými vrhacími noži. Nebudete však ohrožovat lidský život, jen se pokusíte vměstnat co nejvíc nožů na otáčející se špalek. Problém přijde ve chvíli, kdy začne měnit rychlost. Vaším cílem je přitom trefovat jablka, za která si odemykáte nové nože, a naopak netrefit již zaražený nůž. Snadné, rychlé, zábavné.

Knife Hit

Stáhnout Knife Hit

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze