#mobileDrink 10 v Praze už ve čtvrtek: přihlaste se tady a teď

1
#mobileDrink 10 v Praze už ve čtvrtek: přihlaste se tady a teď
Fotografie: mobilenet.cz
  • Desáté setkání s fanoušky mobilenet.cz a Vodafonu na sociálních sítích proběhne 16. 11. od 19 hodin v Praze
  • Setkejte se s redaktory mobilenet.cz a pracovníky Vodafone, vyzkoušejte si nejnovější telefony včetně Samsungu Galaxy Note8, Huawei Mate 10 Pro, ASUSu ZeFone 4 nebo Apple iPhonu X
  • Prostřednictvím formuláře v tomto článku se můžete závazně přihlásit

16. listopadu pořádáme v Praze ve spolupráci s Vodafonem #mobileDrink 10 – další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafonu, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, wearables a dozvědět se něco zajímavého. Partnerem události je kromě Vodafonu také Samsung, ASUS, Huawei a xm.cz a na místě si budete moci vyzkoušet nejen nové telefony, tablety, nebo wearables. Akci okoření možnost vyzkoušet si elektromobil Tesla a BMW i3 a podívat se na nejnovější technologie v autech díky našemu sesterskému serveru fDrive.cz. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v netradičním prostoru.

Reportáž: #mobileDrink 9, Praha

Místo a čas konání #mobileDrink 10

KDY: ve čtvrtek 16. listopadu od 19:00
KDE: Praha (centrum – konkrétní místo bude upřesněno pozvaným účastníkům)

Vyzkoušejte si nejnovější telefony a tablety na #mobileDrinku!

Atraktivní pro vás určitě bude možnost vyzkoušet si nejnovější mobilní telefony, tablety nebo wearables. Chybět nebude nejnovější Samsung Galaxy Note8, S8 a S8+, Google Pixel 2, telefony Huawei (Mate 10 Pro, P10), rodina nových telefonů ASUS Zenfone 4, Honor, LG, nové Sony Xperie, nejnovější Apple iPhone X, Essential Phone nebo telefony Xiaomi. Samozřejmě chybět nebudou také wearables. Těšit se můžete i na telefony nová BlackBerry nebo Motorola a mnoho dalších zajímavých přístrojů. A chystáme i pár dalších překvapení...

Vyzkoušet si budete moci celou řadu nových telefonů, tabletů a wearables

Co můžete na #mobileDrinku vyhrát?

V zajímavých soutěžích budete moci vyhrát atraktivní ceny, které do soutěže věnovali partneři. Podrobnosti si ale necháme pro sebe a bude to pro vás, jak doufáme, příjemné překvapení.

Fotografie z posledních akcí #mobileDrink

Kapacita mobileDrinku je ale omezená, do prostoru se vejde 50 fanoušků a čtenářů, takže s přihlášením neváhejte ani vteřinu. Pozveme jen ty nejrychlejší! Přihlašovací formulář pro přihlášení na #mobileDrink 10 naleznete níže. Pokud se vám nezobrazuje, využijte tento odkaz.