Mobil od ČEZ připravil speciální balíček pro děti za 149 Kč

10

Mobilní telefon již dnes mají téměř všechny děti školního věku, a není proto divu, že se na ně zaměřují i samotní operátoři. Virtuál Mobil od ČEZ představil časově omezenou nabídku balíčku, ve kterém jsou volné minuty i data.

Poměrně nedávno jsme vám přinesli průzkum, dle kterého 46 % rodičů zvažuje koupi mobilního telefonu už pro své děti v první třídě. Například i na ty nyní cílí nová nabídka virtuálního operátora Mobil od ČEZ. Ten připravil časově omezenou nabídku balíčku za 149 Kč. V něm je k dispozici 50 volných minut do všech sítí a 100 MB dat. Nabídku výhodného balíčku si lze objednat do konce října s garancí ceny na dva roky. Balíček pro děti se skládá z balíčků Volám málo, který vyjde na 95 Kč a balíčku Někdy online za 54 Kč.

Mobil od ČEZ

„Dnes už má prakticky každé dítě svůj mobilní telefon, ať už z důvodu snazšího dohledu nad jeho bezpečím nebo jako zdroj zábavy. V rodinném rozpočtu jde o další pravidelnou výdajovou položku, proto jsme přišli s dětským balíčkem, který potřebu mobilního volání a dat řeší za pouhých 149 korun měsíčně,“ říká Dávid Hajmán, generální ředitel ČEZ Prodej. Vyčerpané minuty a data mohou děti i rodiče snadno kontrolovat nastavením limitu díky službě Infolimit.

V soutěži můžete vyhrát základní Samsung Galaxy Young 2

Při pořízení balíčku za 149 korun měsíčně se navíc můžete zúčastnit fotosoutěže o chytrý telefon. Stačí, když zašlete fotografii svého dítěte ze školy na adresu soutez@cez.cz. Odborná porota došlé fotografie posoudí a deset nejzajímavějších snímků bude odměněno mobilním telefonem Samsung Galaxy Young 2.

Zdroj: Tisková zpráva ČEZ

Diskuze ke článku
ierka
To je ale drahe:-((((((
Jiří Švarc
Jiří Švarc
To není zajímavá nabídka, ani když se dítě trefí měsíčně přesně do 50 min. a 100 MB (což ho asi nenaučíte).
Fešák
No hlavně, aby tam nebyl ten automatickej dokup fupky, snad ne... pak by ten internet asi stačil, ne?
Karel1
No 1 minuta za 2.98kč., to je fakt nářez !!! To je předražené! Dnes se vyplatí jen předplacenka s cenou volání do 1.50kč./minuta do všech sítí !!! Ten dražší zbytek je odpad a lze ho tolerovat jen za nějakým účelem, tedy účelově, např. když nevolám vůbec, ale jsem na přijmu (T-mobile)- 200kč. na 12 měsíců a podobně.............V Avízu jsem viděl nabídku do všech sítí za 1 korunu, nebo 1.50kč.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze