ČEZ při odběru jeho energií nabídne tarif s neomezeným voláním a SMS za 299 Kč

8
ČEZ při odběru jeho energií nabídne tarif s neomezeným voláním a SMS za 299 Kč
  • V základu tarifu nejsou data, ta lze však dokoupit a například neomezené volání a SMS + 3 GB dat pořídíte za 559 Kč
  • Výhodný tarif budou zákazníci moci využívat po dobu 12 měsíců
  • Stačí, aby zákazník od ČEZ odebíral jeden druh komodity, ať elektřinu, nebo plyn

Zákazníci, kteří od ČEZ odebírají elektřinu nebo plyn, od nynějška mohou získat neomezené volání za 299 korun za měsíc, jak informuje společnost na svém webu. Podmínkou je, aby se stali rovněž klienty Mobilu od ČEZ, jednoho z velkých virtuálních operátorů na českém trhu. Balíček sice neobsahuje v základu data, ale lze je dokoupit viz tabulka níže.

Bez internetu 200 MB 500 MB 1 GB 3 GB 5 GB
Cena neomezeného volání + balíček internetu 299 Kč 369 Kč 399 Kč 449 Kč 559 Kč 659 Kč

Přemýšleli jsme o tom, jakou poskytnout výhodu zákazníkům, kteří od nás odebírají nebo chtějí odebírat elektřinu či plyn. Nabídka výhodného volání nám přišla jako logická. Každý z nás potřebuje elektřinu, každý z nás denně telefonuje. Zákazníci od nás nyní získají elektřinu či plyn za výhodnou cenu a k tomu bezkonkurenčně levný neomezený tarif na volání,“ říká generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec. „Další výhodou je, že Mobil od ČEZ je zcela bez závazků, zákazníci se kvůli neomezenému tarifu nemusí upisovat jako u klasických operátorů na léta dopředu.


Zákazník získá tuto výhodu po dobu dvanácti měsíců. Nabídka není nijak omezena druhem komodity a typem produktové řady. Stačí, aby zákazník od ČEZ odebíral jeden druh komodity, ať elektřinu, nebo plyn. Nezáleží také na tom, zda má u komodity smlouvu na dobu neurčitou, nebo fixaci na jeden, dva či tři roky. Vždy získá neomezené volání za 299 korun. Samotné služby u Mobilu od ČEZ jsou bez časových a finančních závazků.

K uzavření smlouvy stačí zavolat speciální linku 800 299 299, která je zdarma a funguje v pracovní dny po – čt od 8 do 18 hodin a v pátek od 8 do 15 hodin. Další možností je navštívit některé ze zákaznických center, která čítají 77 poboček po celé republice.

Nabídka platí pro jednu SIM kartu, resp. telefonní číslo. Pokud zákazník převede pod ČEZ vícero odběrných míst a využívá několik SIM, je možné uplatnit výhodu pro odpovídající počet karet. V případě přechodu od jiného operátora k Mobilu od ČEZ si zákazník samozřejmě může ponechat své stávající telefonní číslo.

Tarif s neomezeným voláním, SMS a 3 GB dat lze pořídit už za 559 Kč.

Převod elektřiny nebo plynu k ČEZ je jednoduchý. Naši pracovníci zařídí vše potřebné, s dosavadním dodavatelem vše vyjednáme a zákazník se nemusí o nic starat. V případě přechodu k Mobilu od ČEZ klientům poradíme i s tím, jaký je nejrychlejší způsob převodu čísla,“ říká ředitel pro prodej a obsluhu v ČEZ Prodej Michal Kovařík.

MOBIL OD ČEZ s celkovým počtem přes 80 tisíc SIM karet, je největším virtuálním operátorem s ryze paušálními službami v České republice a zároveň nejúspěšnějším mezi energetickými společnostmi. Vše potřebné lze zjistit na www.cez.cz.

Diskuze ke článku
Tom
No teda, to je nabídka. Vždyť stejný tarif normálně operátor dává když mu zavolám se žádostí o změnu. Co tedy ČEZ nabízí? Ať dají do placu tarify jaké mají jejich zaměstnanci.
Mirek
To je tedy panecku nabídka. Úplně jsem si z ni sedl na zadek. Navíc na celých 12 měsíců. No teda.
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Zloději
Prawda
A pokud chcete data cena prodrazdna babis nane!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze