MMORPG od Gameloftu Order & Chaos se dočká pokračování

Order & Chaos od Gameloftu je ekvivalentem přenosného MMORPG. A nyní se na nás řítí druhý díl s podtitulem Redemption. Na konci prvního dílu se totiž hráčům svět nepodařilo zachránit. Právě naopak, byli podvedeni a přinesli úplnou zkázu a vlastní smrt. O čem tedy může být druhý díl? O nové naději.

Pokud nejste hráči MMO titulů, tak vás to možná překvapí, ale i tyto hry mají příběh. Dokonce takový, který může mít zásadní zvraty a konec. A na rozdíl od hegemona v žánru – World of Warcraft – se tvůrci Order & Chaos rozhodli nepřidávat další herní rozšíření, ale vydat rovnou celou novou hru. Druhý díl ponese podtitul Redemption. A kam nás zavede příběh?

Na konci prvního dílu hráči měli zachránit svět Haradon zničením Primal Heart. Jak se nyní ukazuje, tak to byla past, protože vše vedlo ke zničení světa a smrti všech hrdinů. Druhý díl nás posune v čase dál o 600 let, kdy je svět opět nestabilní a nebezpečné místo. A opět se začínají rodit hrdinové, kteří ho mohou zachránit.

Artworky z druhého dílu

O hře toho víc nevíme. A stejně tak nám moc neprozradí první teaser, který vlastně jen říká, že se hra blíží. Pokud můžeme trochu spekulovat, tak hra bude tentokrát zdarma, více se zaměří na mikrotransakce a opustí měsíční poplatky. Nový platební model může být i důvod, proč se dočkáme nového dílu a ne jen rozšíření.

Už nyní se můžete předregistrovat a získat tak nějaké bonusy. Další informace můžete také získat na facebookových stránkách hry. O dalších novinkách vás budeme informovat.

Artworky z druhého dílu

Zdroje: gameloft.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze