Aktualizace Windows Phone 7.8 by měla startovat 31. ledna

24

Uživatelé telefonů s Windows Phone 7.5 již netrpělivě čekají na oficiální uvolnění aktualizace na Windows Phone 7.8. Nejnovější informace hlásají, že vypuštění proběhne 31. ledna.

V loňském roce museli všichni majitelé telefonů s Windows Phone 7.5 skousnout, že mobilní „osmičky“ se na jejich přístroje nedostanou. Microsoft alespoň přislíbil verzi 7.8, která přinese mnohá vylepšení. Například žádané menší dlaždice, novou odemykací obrazovku nebo možnost zasílat soubory přes Bluetooth. Usnadní se také například přiřazení vlastního vyzvánění. To zajistí aplikace Ringtone Maker, díky které budete moci písničku sestříhat přímo ve vašem telefonu.

Facebookové stránky Windows Phone Columbia uvedly start na 31. leden

Otazníky však nadále visely nad datem uvolnění aktualizace. Nejprve se hovořilo ještě o konci roku 2012. Začátkem ledna došlo k uvolnění aktualizace skrz aktualizační program Navifirm, avšak to se týkalo jen Lumií od Nokie. Nicméně oficiální uvolnění běžnou cestou bylo stále, dle slov Microsoftu, během první čtvrtletí. Nyní se však na oficiální stránce Windows Phone Columbia objevila informace, že start aktualizace je naplánován na 31. leden, což je za deset dní. Určitě velmi dobrá zpráva pro všechny čekající. Pokud bude datum oficiálně potvrzeno i z centrály v Redmondu, mějte na paměti, že se aktualizace nedostane v jeden den na všechny telefony. Její šíření by mělo pokračovat celý únor a zřejmě i březen.

Zdroje: gsmarena.com, facebook.com

Diskuze ke článku
Marek Jelínek
Chyba v nadpise, mělo by být 7.5 a ne 7.8...Uživatelé telefonů s Windows Phone -- 7.5 --již netrpělivě čekají na oficiální uvolnění aktualizace na Windows Phone 7.8.
Milda
Přenos přes bt a tvoření vlatního zvonění jen u Lumií;)
Radka
Myslite, ze se dostane u do HTC Titan?
juraj
konečne som sa dočkal že bude možnost posilat súbory pres bluetooth

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze