Microsoft Your Phone se naučil další šikovné věci

7
Microsoft Your Phone se naučil další šikovné věci
  • Nově půjde synchronizovat pozadí v telefonu a v počítači
  • V počítači také uvidíte stav baterie telefonu

Vypadá to, že Microsoft tvrdě pracuje na vylepšení propojení telefonů s Androidem a počítačů s Windows 10. Naposledy jsme se dozvěděli, že se chystá funkce pro přenos telefonních hovorů. Nynější novinky nejsou tak zásadní, ale i malé detaily potěší. Navíc se začnou šířit už s další aktualizací.


Jde o schopnost sdílet pozadí obrazovky mezi telefon a počítačem. Sice vzbuzuje otázky, jak si software poradí s rozdílnými rozlišeními a orientacemi obrazovky, ale daleko větší radost udělá druhá funkce. Tou je sdílení stavu baterie telefonu, jehož procentuální hodnotu uvidíte v záhlaví programu na počítači. To se hodí v případě, že je telefon na nabíječce, nebo by tam měl brzy zamířit.

Stáhnout Your Phone

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
Wolfie
Keďže používam skôr Win a vlastním iPhone, tak by som chcel aby fungovalo toto prepojenie s iOS :(
whoCares
To je sice super, ale naučí se třeba i připojit ten můj Galaxy Note10+? Protože jako jedna z velmi propagovaných funkcionalit to furt nefunguje. A to dokonce ani nejde přidat recenzi do Microsoft Storu protože očividně ten nainstalovaný software "nevlastním".
Michudy
Já ten tweet pochopil tak že ten wallpaper bude jen v náhledu telefonu v aplikaci Your Phone jak je vidět na tom obrázku.. nikoliv v celém systému jak poté píše autor článku. Každopádně i tak super novinky. Už aby mi šlo to zrcadlení telefonu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze