Microsoft naučí Windows 10 telefonovat

5
Microsoft naučí Windows 10 telefonovat
  • Aplikace Your Phone se naučí novou funkci
  • Byla spatřena v testovacích verzích Windows 10
  • Není jasné, kdy se oficiálně objeví

Jestli lze uživatelům iPhonů a Maců něco závidět, pak je to rozhodně propojení těchto dvou systémů. Stačí trochu nastavení a můžete snadno telefonovat i ze svého desktopu nebo notebooku, zatímco telefon v klidu odpočívá na nabíječce.

O něco podobného na platformách Android/Windows se snaží aplikace třetích stran a nyní konečně i Microsoft, který neustále vylepšuje svoji aplikaci Your Phone. Už nyní tak můžete z počítače sledovat notifikace, pracovat s SMS zprávami, fotografiemi a dokonce u toho nemusíte být ani na jedné síti.

Your Phone

Jak ukazují screenshoty z testovací verze Windows 10, které přinesl neowin.net, toto portfolio se brzy rozroste o jednu zásadní funkci – provádění telefonických hovorů přes připojený smartphone. Na obrázcích si můžete povšimnout číselníku, přístupu ke kontaktům a souvisejícího nastavení.

Your Phone

Microsoft tuto funkcionalitu prozatím oficiálně nepotvrdil, a proto není jasné, kdy se objeví. V úvahu připadá velká jarní aktualizace v roce 2020, protože ta podzimní se bude zaměřovat spíše na opravy chyb a vylepšení výkonu, než aby přinesla nové funkce.

Stáhnout Your Phone

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
Tedd
Nechápu že tohle už davno neumí Chrome ve spojení s Android telefonem. Google je v tomhle dost pozadu. Očekával bych propojení emailů s kalendářem, kontakty, sms a číselníkem. Když někdo na po ode email a mám s nim schůzku, volám s nim nebo píši sms..
T
Z vyjmenovanych funkci, ktere ma "Your Phone" umet, neumi poradne vlastne zadnou ..... je to tak 14dni, co jsme to zkousel a radeji odinstaloval ...... miliarda opravneni a neumi ani to, ze by zrcadlil mobil. Notifikace, SMS a vse, max. 10 nazpatek .... to nemohl vydat soudny clovek ....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze