Microsoft vydal nový OneNote pro iOS, momentálně je zdarma

1

Pokud hledáte komfortní aplikaci pro správu poznámek pro iOS, tak určitě vyzkoušejte aplikaci OneNote od Microsoftu. V poslední verzi prošla zásadní aktualizací, aktuálně je dokonce ke stažení zcela zdarma.

OneNote je jedna z několika aplikací od Microsoftu, která je k dispozici i na platformě iOS, v App Store najdete samostatnou aplikaci jak pro iPhone, tak i pro iPad. V této aplikaci můžete komfortně spravovat veškeré své poznámky, které nemusí být pouze v textové formě. OneNote umí pracovat se seznamy, tabulkami, obrázky, kreslenými poznámkami, text můžete formátovat jako například ve Wordu. Chybí jen možnost nahrát audio poznámku a vložit graf (ten lze vložit jen na počítači).

V nejnovější aktualizaci je vylepšeno právě formátování textu, které je opravdu luxusní, pokud si poznámky budete prohlížet v aplikaci na iOS, Windows Phone nebo na PC, tak by měly poznámky vypadat všude stejně. Přibyla i kontrola pravopisu, kterou můžete jednoduše a rychle posuvníkem zapínat a vypínat dle potřeby. Verze pro iPhone 5 konečně umí využít celou plochu displeje. Veškeré poznámky můžete synchronizovat v cloudu na SkydDrive nebo na SharePoint.

OneNote je po této aktualizaci zajímavou a takřka plnohodnotnou alternativou pro populární EverNote, přednost mu dají zcela jistě milovníci produktů od Microsoftu, osloví myslím ale i ostatní uživatele.

OneNote pro iPad a iPhone je aktuálně ke stažení zcela zdarma. Je to časově omezená akce, proto ji určitě využijte, i když OneNote aktuálně používat neplánujete. Původní neplacená verze byla omezena počtem poznámek. Do budoucna se vám tato aplikace může hodit.

Stáhnout OneNote

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Stáhnout OneNote (iPhone)

App Store

Zdroje: 9to5mac.com