Microsoft v dalších reklamách srovnává Cortanu a Siri

9

Microsoft pokračuje ve svých srovnávacích reklamách, na kterých demonstruje výhody svého operačního systému Windows Phone proti iPhonům. Dvě nejnovější reklamy, které jsou pravděpodobně určeny pro vysílání v amerických televizích, ukazují v čem má digitální asistentka Cortana navrch nad svou konkurentkou Siri pro iOS.

V obou 21sekundových reklamách vystupuje Nokia Lumia 635, kterou v amerických televizích masivně propagují tamní operátoři T-Mobile a AT & T. Reklamy nazvané „Remind Me“ a „Lost“přitom zdůrazňují dvě schopnosti Cortany, které Siri nemá, ačkoli má před Cortanou několikaletý náskok.

TIP: Asistentka Cortana je vtipná: podívejte se na sbírku videí

V první reklamě je ukázána schopnost Cortany informovat uživatele o dojezdových časech u nadcházející schůzky. Druhá reklama zase cílí na funkci „Remind Me“, kdy vám asistentka může poslat upozornění, když mluvíte s určenou osobou na telefonu nebo vám od ní přišla textová zpráva. Například, pokud vám pošle přítel textová zpráva, Cortana vám například připomene, že má narozeniny.

Zdroje: youtube.com, youtube.com, wpcentral.com

Diskuze ke článku
Grom51
Kéž by to tak fungovalo i ve skutečnosti. Zkoušeli jsme reálný test Siri vs Cortana vs BB Assistent 10.3
Anonymní jméno
Manažera s Blackberry sem neviděl už hodně dlouho. A že jich kolem sebe vídám spoustu. V byznysu "pro děti a ty co si s mobilem hrají" jsou největší peníze. Pokud tam BB není, tak je to hodně špatné rozhodnutí.
Pino
Proč má Siri TTS tak příšerný robotický hlas..? Nedá se vůbec srovnat s Ivonou pro Android. To zní naprosto přirozeně.
Vašek Kopecký
Vašek Kopecký
Nezamrzlo to tady? Nebo to je passe? Na Lumia 650 mi nejde spustit. Regio, jazyk, rec mam en/us a nic. Diky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze