Asistentka Cortana je vtipná: podívejte se na sbírku videí

3

Hlasová asistentka Cortana byla jednou z hlavních „hvězd“ představení nové verze Windows Phone 8.1, přesto na tak malém prostoru, jako je keynote, nemohly být představeny všechny její schopnosti. Microsoft proto zveřejnil na YouTube sérii krátkých videí, ve kterých se Cortana ukazuje i při zodpovídání všetečných dotazů.

Jak ukazují videa, Cortana dokáže vybruslit s vtipem nejen z dotazů, kdo je, proč byla pojmenována po postavě z hry Halo, nebo jaká je její oblíbená hudba. Microsoft jí označuje za doslova nejchytřejší mysl v celé galaxii, čímž chce jemně naznačit, že je chytřejší než vy.

Nepřehlédněte: Windows Phone 8.1 oficiálně: hlasová asistentka a další novinky

Zdroje: phonearena.com, youtube.com

Diskuze ke článku
jirka
pěkný :))
kubik393
Konečně pádný důvod, proč bych si koupil Windows Phone, Siri jsem zkoušel a vážně není tak chytrá, jak ji Apple prezentuje, líbí se mi, jak se Cortana učí o uživateli telefonu a sama mu aktivně pomáhá například sdružováním do skupin a rozeznáním vztahu uživatele s řečeným (manželka, syn, otec, přítelkyně,...). Jenomže, když bude mít telefon vlastní hlas a bude mě znát tak dobře, asi těžko budu mít srdce se s ním rozloučit. Vytvořit si citovou vazbu k vlastnímu telefonu? Abych nakonec nedopadl jako ten Japonec, který si vzal postavu z videohry...
Petr Es
Petr Es
Skončím jako Joaquin Phoenix v tomhle filmu http://www.csfd.cz/film/312650-ona/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze