Microsoft ukázal Dell XPS 15: zase je skoro bez rámečků

3

Na počátku tohoto roku představila společnost Dell model XPS 13, ten se chlubil především velmi úzkými rámečky okolo 13,3palcového displeje a tenkým tělem. Na právě probíhajícím Computexu na Tchaj-wanu se ukázal jeho většího sourozenec Dell XPS 15, který se mimo této vlastnosti pochlubí i větším displejem.

Dell XPS 15

Na tiskové konferenci Microsoftu ohledně funkcí Windows 10, se ukázal nový Dell XPS 15, na kterém byly funkce nového operačního systému představovány. Bohužel se k tomuto modelu společnosti Dell ani Microsoft blíže nevyjádřily a přesné konfigurace jsou prozatím neznámé, ale na první pohled je jasné, že stejně jako jeho menší varianta XPS 13 bude vlastnit extrémně tenké rámečky okolo displeje, který bude mít v tomto případě 15,6".

Dell XPS 15

Nový Dell již ponese operační systém Windows 10, společně například s ThinkPadem 10, kterému byly nové Windows rovněž přislíbeny od začátku prodeje. K přesné dostupnosti a ceně se ovšem Dell nevyjádřil, ale s ohledem na vydání finálních Windows 10 bychom se mohli dočkat během srpna či září.

Dell XPS 15

Zdroje: theverge.com, windowscentral.com, theinquirer.net

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Dúfam že trend tenkých rámčekov sa stane štandardom...
Lolak
Jo, pokud by to rozmerove odpovidalo 13'', jako mensi sourozenec odpovida 11'', tak by se mi to libilo. Jen ta klavesnice mi prijde dost mala, jak na ty 13'' :(
inkognito
škoda, do tohto modelu už mohli dať aj numerickú klávesnicu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze