Microsoft stáhl aktualizaci Windows RT 8.1 kvůli chybě

10

Teprve před několika dny Microsoft vypustil aktualizace svého nejnovějšího operačního systém Windows na verzi Windows 8.1 a Windows RT 8.1. Druhá zmíněná verze má problémy s instalací a byla proto stažena z obchodu, takže pokud ji ještě nemáte, budete si muset počkat.

Před několika dny vyšla veliká aktualizace systému Windows 8 a Windows RT na verzi 8.1. Dnes ale aktualizace pro Windows RT zmizela z obchodu a nelze ji tak stáhnout. Důvodem je problém, který se týkal pouze několika uživatelů, ale i přesto Microsoft aktualizaci stáhl, dokud chybu neprošetří. Alespoň to tvrdí na svém oficiálním fóru. V tuto chvíli je tedy aktualizace nedostupná (velká část uživatelů už stejně stihla novou verzi stáhnout a neměli žádný problém) a informace o jejím znovu-spuštění bohužel nemáme.

Windows 8.1

Podle serveru Winbeta se zmíněná chyba projevuje tím, že po stažení a instalaci aktualizace tablet zobrazí modrou obrazovku a nápis, že zařízení je rozbito a potřebuje opravit. Pokud ale systém obnovíte, tak bude opět fungovat. Návod najdete zde. Problém s instalací měli i někteří uživatelé systému Windows 8, ale zdá se, že tyto chyby nemusí být propojené. Aktualizace na Windows 8.1 je stále dostupná ke stažení.

Zdroje: answers.microsoft.com, winbeta.org

Diskuze ke článku
miro
Ak to opravia tak si ju stiahnem
Pavel
Mě se stalo to samé a to mám W8 Pro verzi... jakmile jsem nainstaloval 8.1 - modrá obrazovka a nešlo s tím ani hnout... V mém případě to měla na svědomí asi zvukovka a integrovaná zvukovka na základní desce.. Přešel jsem zpátky na W8...
Jan Koštejn
Jan Koštejn
Na notebooku jsem měl podobný problém... Jednoduše si ovladače s novými Win nerozumí, nicméně po stažení speciální verze od výrobce notebooku začalo vše šlapat, jak má...
Marie
Ještě, že jsem se vrátila z Windows 8 na Windows 7 Ultimate 64bit verzi a mám pokoj.
Jsem toho názoru, že Windows 8 je jenom zase nějaký nedodělek jako byli Windows Visty
či míchanec Windows XP s Windows 7. Je mi líto pánové, ale Windows 8 nefandím, jsem
konzervativní a zastávám dobré tradice, nerada zkouším a riskuji, má rada to co je funkční
a ne takové nestabilní... hezký den :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze