Microsoft představil aplikaci To-Do. Až dospěje, nahradí Wunderlist

2
Microsoft představil aplikaci To-Do. Až dospěje, nahradí Wunderlist
  • Microsoft představil aplikaci To-Do, která nahradí Wunderlist
  • Ten Microsoft zakoupil v roce 2015 a jeho know-how přebírá právě To-Do
  • Aplikace budou existovat souběžně pospolu, ne ale napořád

Kdo by neznal Wunderlist. Oblíbená multiplatformní to-do aplikace funguje již několik let, od roku 2015 pod křídly Microsoftu, který ji odkoupil. Dva roky existovala téměř bez povšimnutí právě pod Microsoftem, avšak nyní společnost představila alternativu. Ta nese označení Microsoft To-Do a jakmile dospěje, nahradí Wunderlist zcela.

Microsoft To-Do

Microsoft To-Do staví na podobném principu jako Wunderlist, umožní tedy zakládání úloh, připomínek, seznamů a stále si zachovává multiplatformnost. Novinkou je funkce označována jako „Intelligent Suggestion“. Ta bude zprostředkovávat seznamy úkolů pro daný den, přičemž každý den začínáte s „čistým štítem“. Na základě předchozích zaznamenaných úkonů se bude aplikace učit a doporučovat nové seznamy k založení.

Microsoft myslel i na uspěchané uživatele. Ne vždy máte čas zakládat detailní seznam úkolů, ale poznámku můžete napsat během okamžiku. Z takto zapsané poznámky, klidně i v heslech, lze následně (doma a v klidu) vytvořit připomínku s časovým ohraničením. Vzhledem k tomu, že To-Do spadá pod Microsoft asi nepřekvapí, že bude přímo navázán také na Office 365.

Jakmile Microsoft To-Do dospěje, nahradí oblíbený Wunderlist

Aplikace je aktuálně vedena jako preview, a to proto, že ne všechny funkce z Wunderlistu jsou dostupné také v To-Do. Jakmile však To-Do dospěje, Wunderlist se s uživateli rozloučí. Jak dlouho bude tato dvojice existovat bok po boku, Microsoft neprozradil.

Stáhnout Wunderlist: To-Do List & Tasks

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Stáhnout To-Do

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: blogs.office.com

Diskuze ke článku
Leader
"Vrazi" v microsoftu si zase potřebují užít na konkurenci.
Řezňýk
A až jednou dospějí Windows 10, tak nahradí Windows 7. Hahaha-

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze