Microsoft oznámil svou klávesnici pro iOS, zatím v uzavřené betě

9

Microsoft oficiálně oznámil, že připravuje svou klávesnici z mobilních Windows pro operační systém iOS. Pohodlná klávesnice je nyní ve fázi testování v uzavřené beta verzi a již nyní víme, že přinese zajímavé novinky.

Microsoft

Oblíbená a pohodlná klávesnice Word Flow z operačního systému Windows Phone se brzy objeví také v obchodě AppStore, takže ji budou moci využívat majitelé přístrojů s iOS. Oficiálně to Microsoft potvrdil a vypustil také video, které nás s novou klávesnicí může seznámit. Pohodlí psaní by se nemělo měnit, stejně tak možnost nechat si napovídat slova do textu. Mezi zajímavé možnosti lze zařadit volbu pozadí klávesnice. Nebudete se muset omezovat jen na přednastavené možnosti, ale jako pozadí klávesnice zvolit třeba i vaší fotografii. Praktickou funkcí pak bude možnost přesunout klávesnici ke kraji a zahnout do oblouku, díky čemuž ji ovládnete pohodlně jednou rukou. Psaní bude možné klasickým vyťukáváním nebo přejížděním po klávesnici.

TIP! Microsoft testuje samostatný Outlook Premium

V tuto chvíli je je klávesnice pouze v uzavřené beta verzi za účelem vychytání veškerých chyb. Již nyní se však můžete prostřednictvím těchto stránek a své e-mailové adresy zaregistrovat a Microsoft vám dá včas vědět o novinkách i dostupnost nové klávesnice.

Zdroje: surveys.research.micro, theverge.com

Diskuze ke článku
Allname
Jesli mi něco neuniklo, tak tato klávesnice na W10Mobile není, teda aspoň na mé L950 určitě.
anonim
klávesnice od microsoftu jsou stejně obvykle nepoužitelné
Filip
Hmm, chci na svůj mobil keylogger od MS? Ne díky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze