Klávesnice Microsoft Word Flow bude dostupná pro iOS

12

Legendární klávesnice Microsoft Word Flow, na které byl zaznamenán i světový rekord v rychlém psaní na mobilním telefonu, se dostává i na operační systém iOS. Umožňuje přizpůsobení, je pohodlná a přizpůsobitelná na psaní jednou rukou.

Pokud jste příznivci klávesnice od Microsoftu, ale nikdy vám nevyhovoval Windows Phone, se kterým je Word Flow neodmyslitelně spjata, pak se můžete začít radovat. Klávesnice Word Flow je nyní dostupná pro uživatele iOS. V současné době jí seženete pouze na americkém App Store jako zdarma nabízenou beta verzi, ovšem nemělo by trvat dlouho a jakmile skončí testovací období, měla by být dostupná pro každého.

TIP: iOS 9 posiluje, využívá jej už 84 % iPhonů, iPadů a iPodů

Word Flow je oblíbená především pro svou pohodlnost, jednoduchost a přizpůsobení, jako je možnost klávesnici přeměnit do kruhového tvaru tak, aby na na ní bylo možné pohodlně psát i jedno rukou. Faktem ale stále zůstává, že Apple používá a bude používat svou vlastní klávesnici při psaní hesel.

Zdroje: gsmarena.com, itunes.apple.com

Diskuze ke článku
Anka
Pekne ....ale keby tak bola na stiahnutie klavesnica od blackberry radsej...
Filip
Jj, už jsem se nemohl dočkat, až o mně začne MS shromažďovat všechny informace, včetně účtů a hesel.

Určitě si ji stáhnu.
tomi71
Keby tak bola na WP8.1 v SK alebo CZ. Hlavne že ju trepú na iný OS. Som zvedavý čo spravia so SwiftKey. Dufam že bude v store na stiahnutie v dohľadanej dobe, lebo skupujú firmy a kým to integrujú do systému tak to trvá večnosť.
anonim
tahle klávesnice je asi jeden z největších záporů wp

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze