Microsoft oficiálně potvrzuje příchod Windows 9

16

Windows 9 je velmi očekávanou verzí tohoto systému, ale prozatím Microsoft mlčel o konkrétní dostupnosti, případně vůbec o tom, že se nový systém chystá. Teď však Redmond promluvil a oficiálně oznámil, že Windows 9 opravdu přijde, i když to už všichni věděli.

Microsoft na akci ve Francii oficiálně oznámil příchod Windows 9, avšak již všichni věděli, že příchod systému je na spadnutí. Prezident Microsoftu ve Francii potvrdil, že Windows 9 přijde již za několik dní, což zní logicky, protože už 30. září má být systém oficiálně představen.

Windows 9

Na začátku října Microsoft vypustí Preview verzi Windows 9, ale její oficiální představení proběhne již 30. září, přesně, tak jak bylo předpokládáno. Co však stále není známo, je název systému. Zatímco Windows 9 tomuto systému sice říká každý a údajně se používá i interně, oficiálně stále není název potvrzen a je možné, že se nový systém bude jmenovat jednoduše jen Windows.

Zdroje: neowin.net

Diskuze ke článku
Martin
Nevíte, jestli tento systém bude apgradem pro 8.1?? Díky za odpověď
julca
Co? Za to se bude platit?
fero
No čekal bych že to bude zdarma, přirovnal bych tento systém spíše k nějakému servicepacku jako u XP (1-3) nebo se mýlím?
motorla
Proc se musi vsude platit.to uz fkt neni mozny.ja nedam ani korunu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze