Microsoft nechtěně odhalil WP7 Nokii. Krycí jméno má Sabre

Nokia zatím své telefony s operačním systémem Windows Phone úzkostlivě tají. Tentokrát ale udělal chybku spolupracující Microsoft. Ten totiž nechtěne odhalil tajemný nový telefon Nokia Sabre.

Stalo se tak překvapivě v sekci podmínek a pravidel soutěže s aplikacemi pro WP7 Mango, kterou pořádá kanadská divize společnosti Microsoft.

„Typ WP7.5 telefonu se bude lišit a bude vybrán Microsoftem (možné jsou Samsung Yukon, Samsung Wembley, Nokia Searay či Nokia Sabre). Bezdrátové služby nejsou zahrnuty. Aktivační podmínky a pravidla jsou tajemstvím výrobce a poskytovatele sítě,“ mohli jsme se dočíst v textu.

Microsoft už od té doby zjednal nápravu a jména přístrojů stáhl, internet je ale nelítostný a screenshoty textu už poletují na mnoha webech. Z vyjmenovaných je nám znám pouze Samsung Wembley. Je totiž možné, že se jedná o kódové označení nedávno oznámeného Samsungu Omnia W. Další dva přístroje patří do sekce neznámých (i když o Sea Ray se mluví také poměrně dlouho a mělo by se jednat o WP7 variantu Nokie N9) a pak je tu samozřejmě Nokia Sabre, o které víme jen to, že minulý měsíc započala testování, měla by mít 3,7 palcový displej a slot pro Micro SIM. Některé další specifikace však mluví také o podpoře 3D a hlasově ovládané navigaci.

TIP! Přečtěte si více o Samsungu Omnia W.

Ačkoliv se vše zatím zdá příliš zamotané, jsme si jisti, že se více detailů dozvíme na akci Nokia World, která se koná ve druhé polovině října.

Zdroje: wpcentral.com, phonearena.com, fonearena.com, wmpoweruser.com, mynokiablog.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze