Microsoft vylepšuje aplikaci Your Phone. Nově si poradí s SMS zprávami

6
Microsoft vylepšuje aplikaci Your Phone. Nově si poradí s SMS zprávami
  • Insideři mohou využívat nejnovější funkce aplikace Your Phone
  • Nově přibývá funkce správy textových zpráv SMS

Microsoft vydal novou aktualizaci Windows 10 pro insidery, kterým se otevírá možnost vyzkoušet zbrusu další funkce aplikace Your Phone. Tu již mohou nějaký týden používat. Doposud byla k dispozici správa fotografií a jejich rychlé použití v aplikací kancelářské sady Office. Využít lze i automatickou synchronizaci, kdy se vám fotky automaticky uloží ve vašem počítači, což se někdy může hodit.

Microsoft Your Phone

Podstatná novinka však spočívá ve správě textových zpráv SMS. Můžete je tedy skrze váš počítač číst a i na ně rovnou odpovídat pohodlně prostřednictvím klávesnice. Jde o velmi pohodlný způsob, kdy nepotřebujete žádnou aplikaci třetích stran. V tuto chvíli jsou nové funkce zpřístupněné pouze insiderům, avšak později se ji dočkají všichni uživatelé Windows 10. Aktuálně také platí, že komunikace je zpřístupněna jen telefonům s Androidem, ale Microsoft plánuje začlenit i zařízení s iOS.

Diskuze ke článku
Řezňýk
Jaja, na tohle přesně armáda čínských hackerů čeká. Zatímco až doposud měla většina lidí solidně zabezpečené internetové bankovnictví pomocí potvrzovacích SMS, nyní stačí ovládnout děravé wyndejsy a certifikační klíče už se synchronizují automaticky. Tlesk, tlesk, tlesk...
anonym
doufám, že se na desktop dostane i imessage
Strýček Kokotko
SMS? To ještě někdo používá? :D
Petr Winkler
Petr Winkler
Smutné je to že se o to MS pokouší už tři roky a stále nic. Mám na Dellu app Dell Mobile connect a ta umí vše včetně zrcadlení obrazovky, SMS, Mail, notifikace a ovládání mobilu. No možná se za nějakých pár let toho taky dočkáme od MS, ale vzhledem k tomu že MS to zkoušel se samostatnou app, pak to nějak šrouboval do Skype a teď opět zkouší app, no nevím nějak mu už nevěřím, neb mu to nikdy nefungovalo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze