Microsoft má na MWC 2015 představit novou vlajkovou loď

33

Microsoft konečně potvrdil svojí oficiální účast na veletrhu MWC 2015. Ta byla od Microsoftu, jako náhradníkovi Nokie, požadována a Microsoft proto nebere svojí zodpovědnost na lehkou váhu. Hlavním tahounem by totiž mělo být představení vlajkové lodě pro rok 2015.

Microsoft

TIP: Windows 10 pro všechny Lumie s WP 8, potvrdil Microsoft

Mobile World Congress 2015 v Barceloně dostal velmi silného účastníka, kterým není nikdo jiný, než americký gigant Microsoft. Ten po převzetí kormidla lodi se jménem Nokia svědomitě připravuje představení produktů na MWC 2015. Letos Nokia na stejném veletrhu představila modely Nokia 220, Asha 230 a tři smartphony Nokia X, X+ a XL. Microsoft bude mít na události hned dva stánky, ale hlavním tahounem jsou spekulace o představení nové vlajkové lodi a odhalení některých novinek systému Windows 10.

Zdroje: microsoftmwc15.com, twitter.com, nokiapoweruser.com

Diskuze ke článku
Maty
Vánoce jsou na dohled a prvni představený telefon Microsoftu stále nikde. Ať hledám jak hledám, nikde nemůžu nic najít o tom, kdy se telefon dostane do Evropy.
Xzeit
Lumia 1030? 5" FullHD AMOLED (podporující Glance Screen) 64 GB inerní + microSDXC karty, 3GB RAM, Snapdragon 810, 41 Mpx camera s OIS, světelnost 1,9, Xenonový blesk + LED, 4x HAAC mikrofony, IrDA, akumulátor 4000 mAh..........BERU HO HNED!!!!!!
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
Veru Microsoft by potreboval nástupcu 930 ako soľ. Tento mobil mi dnes po konštrukčnej stránke nepripadá ako TOP mobil výrobcu. Áno výkonu má na rozdávanie ale chýbajúci Glance Screen alebo prehrievanie mobilu sú chyby ktoré sa dnes neodpúšťajú. Taktiež "cehlový" dizajn nie je výhra....
Jakub
Microsoft Lumia 940: 5" FullHD super amoled, 3gb ram, s810, 5mpx predni, 21mpx ois 4k 60fps zadni, ip68 a bezdratove nabijeni.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze