Micromax má další levný smartphone: tentokrát Canvas Duet AE90

Micromax se poslední dobou činí, a i přesto, že se telefony tohoto výrobce k nám skrze oficiální distribuci nedostanou, se jedná o velmi levné modely se slušným hardwarem. Ve stejných šlépějích pokračuje i model Canvas Duet AE90, který mimo jiné nabídne čtyřjádrový procesor a cenu 3 000 korun.

Indický výrobce telefonů Micromax se snaží, co to jde a nově unikly specifikace dalšího modelu z dílen této společnosti. Nedávno Micromax překvapil představením dvou nových modelů, které jako první indické telefony běžely na systému Windows Phone. Ty zaujaly svojí výbavou a velmi nízkou cenou, která je pro indický trh velmi zajímavá. Nový Micromax Canvas Duet AE90 jde ve stejných stopách a nabídne hodně muziky za málo peněz.

Nový telefon od Micromaxu

Micromax Canvas Duet AE90 sice nikoho neohromí svým designem, nebo výbavou, ale musíme brát v potaz, že Micromax apeluje na nízkou třídu telefonů na svém domovském trhu. Co se výbavy týče, dostane telefon 4,5" IPS displej s rozlišením 960 × 540 pixelů, čtyřjádrový 1,2GHz procesor, 1 GB operační paměti a 4 GB uživatelské paměti s možností rozšířit ji o dalších 32 GB pomocí microSD karty. Telefon je také dualSIMový na sítích CDMA a GSM, běží na už postarším systému Android 4.1 Jelly Bean a zadní fotoaparát dostal rozlišení 5 Mpix s LED bleskem. Přední fotoaparát má rozlišení 0,3 Mpix a o konektivitu se ještě postará Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, FM rádio a GPS modul. Poháněný je 1 800mAh baterií a bude se v Indii prodávat za cenu 3 000 korun.

Zdroje: fonearena.com, infibeam.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze