Paříž odhalila nejen sérii P30, ale i sluchátka FreeLace či staronové Watch GT

Paříž odhalila nejen sérii P30, ale i sluchátka FreeLace či staronové Watch GT
  • Kromě představení nové série P30 od Huawei na nás čekala také nová bezdrátová sluchátka FreeLace
  • Výrobce si připravil rovněž faceliftovanou variantu svých chytrých hodinek Huawei Watch GT
  • Nechyběla ani supervýkonná 40W powerbanka s kapacitou 12 000 mAh

Velkolepé představení nové série P30 v Paříži doprovázelo oznámení nového příslušenství v podobě zajímavých bezdrátových sluchátek Huawei FreeLace, supervýkonné powerbanky s kapacitou 12 000 mAh či faceliftovaných hodinek Huawei Watch GT.

Zmíněná sluchátka nabídnou již poměrně klasický design se spojujícím kabelem, u kterého se Huawei pochlubil novinkou v podobě speciální úpravy s paměťovým efektem. Podobně, jako se tvaru vašeho těla dokáže přizpůsobit matrace s paměťovou pěnou, se má přizpůsobit tvaru vašeho krku tento kabel. Sluchátka budou nabízena hned ve čtyřech barevných kombinacích a kromě standardní černé a bílé nebude chybět ani zelená či oranžová.

Huawei FreeLace jsou bezdrátová sluchátka s USB-C

Opravdovou zajímavostí u těchto Bluetooth sluchátek je ovšem jednoduchost, s jakou se dají spárovat. K tomu totiž postačí USB-C konektor, který se schovává v samotném kabelu. Po rozpojení vám tak zůstanou v ruce dvě části – část s konektorem jednoduše zasunete do smartphonu, a pokud jste majiteli telefonu od Huawei, sluchátka se automaticky spárují. Tímto způsobem se pochopitelně rovněž dobíjí a baterie má nabídnout opravdu skvělou výdrž až 18 hodin hudebního poslechu, případně 13 hodin telefonování. Pětiminutové nabíjení má přitom zajistit až čtyři hodiny přehrávání hudby.

Powerbanka od Huawei má rychlonabíjení a 12 000 mAh

Naší pozornosti neunikly ani staronové Huawei Watch GT, které zde byly představeny v nových barevných variantách. Na trhu bude k dispozici větší verze Active o velikosti ciferníku 46 milimetrů s jemným 1,39palcovým AMOLED HD displejem s rozlišením 454 × 454 pixelů a menší varianta Elegant o velikosti ciferníku 42 milimetrů a 1,2palcového displeje s rozlišením 390 × 390 pixelů. Po funkční stránce se však stále jedná o stejné, již námi zrecenzované Huawei Watch GT. K novinkám patří snad jen softwarově přidaný sportovní režim Triatlon.

Huawei Watch GT nabídnou nové barvy i režim triatlon

Velikou devízou těchto hodinek obecně je dlouhá výdrž. V případě větší varianty až dva týdny a u menší až týden používání. Hodinky jsou skvělým doplňkem zejména pro sportovně laděné jedince díky množství sportovních režimů a zaujmout mohou také líbivým designem. Menší vadou na kráse je bohužel uzavřený operační systém, který nenabízí mnoho možností k přizpůsobení potřebám uživatele. Předpokládané představení hodinek i sluchátek na českém trhu je plánováno na květen.

Technické parametry Huawei Watch GT

Kompletní specifikace
Konstrukce46,5 × 46,5 × 10,5 mm, 46 g, odolnost: ano
Pásekkožený, umělý, vyměnitelný: ano, zapínání: motýlová spona
DisplejPOLED, 1,39" (454 × 454 px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 4.2, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
PaměťRAM: 16 MB, vnitřní paměť: 128 MB, paměťové karty: ne
Akumulátor420 mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 1:00 hodin
Dostupnostříjen 2018,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze