Meizu MX5 odhaluje displej bez rámečků

8

Jaká je v mobilním světě móda pro toto léto? Zcela nepochybně taková, kdy displeji zcela chybí rámečky, alespoň ty po stranách. Už se takto ukázala Nubia, něco se šušká o Huawei a poslední rendery ukazují, že pozadu nehodlá zůstat ani Meizu se svým modelem MX5.

Jak tedy ukazují obrázky, displej sahá až k okraji a totéž lze říci i o informacích na něm zobrazených. Výhody jsou zřejmé: kromě toho, že to dobře vypadá, se tak ušetří i nezbytné místo. Problémem by však mohla být náchylnost displeje k prasknutí při pádu na boční hranu. Otazníky se také vznášejí nad ovládáním: bude to spíše problém, anebo se podaří poupravit operační systém tak, aby to byla naopak výhoda? Na to si budeme muset počkat do prvního testu.

Možná to není úplně finální podoba, ale má k ní hodně blízko.

Kromě vzhledu uniklo i pár detailů týkajících se výbavy. Telefon má pohánět osmijádrový MediaTek, specialitkou pak bude vedle snímače otisků prstů také infračervené ostření fotoaparátu.

TIP! Designově podobné telefony ukázala Nubia i Huawei.

Zdroje: mobile-dad.com

Diskuze ke článku
jirka
a další specialitkou bude absence LTE, ale vlastně u čínských mobilů to není specialita, ale bohužel standard :(
readytogo
Ktore cinske smartfony nemaju lte?
NugGet
Podle mě je jen otázka času, než tuzemští operátoři budou mít 4G na výcero frekvencích.. A co se týče Meizu tak této značce velice fandím! a také Xiaomi..
Nightmare
dizajn => HTC krizene s iPhonom...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze