Mechaničtí dinosauři a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Mechaničtí dinosauři a další skvělé hry zdarma
  • Hned první hra bude splněným přáním mnoha hráčů, nabídne bitvy ozbrojených a mechanizovaných dinosaurů
  • Další titul zase přinese golfové závody a nakonec se projedeme na skútru
  • FreeBox přináší tipy na zajímavé hry zdarma

Vítejte u FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. Dnes pro vás mám bitvu mechanizovaných dinosaurů a golf.

FreeBox #223 – Mechaničtí dinosauři

FULL METAL MONSTERS

Tato hra má snad vše podstatné, co byste od online střílečky mohli chtít. Snadné ovládání, vylepšování, raketomety a především dinosaury. Ti jsou navíc dvojího druhu. Buď můžete zůstat na zemi, nebo vylétnout vzhůru. Každá příšera se pyšní jinou schopností, ale zásadní budou zbraně, které jí na hřbet umístíte. Začnete s rotačákem, ale brzy odemknete i raketomet nebo dělo. Ty nejlepší dinosaury si sice bez placení neodemknete, ale i tak to stojí za to.

Full Metal Monsters

Stáhnout FULL METAL MONSTERS

Google Play (zdarma)

Golf Battle

Golf Battle je skvěle provedený minigolf s chytrým twistem. Základní režim nabídne multiplayer, kdy se snažíte vstřelit několik jamek s co nejméně odpaly. Do turnaje vstoupíte za poplatek a čím lépe se umístíte, tím více peněz berete. Opravdu mě však nadchnul mód Rush, ve kterém nejde o přesnost nebo snahu dostat se do jamky s minimem odpalů, ale hrajete na rychlost. Musíte tak projít několik map v řadě a být rychlejší než ostatní. Je to hektické a extrémně zábavné.

Golf Battle

Stáhnout Golf Battle

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Flippy Race

Chtěl jsem říci, že na závěr tu pro vás mám oddechovku s vodním skútrem, ale není to pravda. Tato hra je sice jednoduchá a zvládnete ji ovládat jedním prstem, dovede vás však pěkně potrápit. Vlna nebo skokánek vás vymrští do vzduchu a vy se snažíte otáčet, čímž získáváte peníze, ale zároveň musíte správně dopadnout zase na vodu. Věřte mi, že to bude chtít dost cviku. Je to hra na pár minut, a pokud od ní více nečekáte, může vás pobavit.

Flippy Race

Stáhnout Flippy Race

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější/hloubavější, velké a grandiózní, nebo spíše krátké a oddechové.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze