Máte iPhone 11 či 12? Apple hodně chce, abyste si koupili nový

11
Máte iPhone 11 či 12? Apple hodně chce, abyste si koupili nový
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Vytvořil speciální webovou stránku
  • Vyzdvihuje různé výhody aktuální řady iPhone 15
  • Nijak však nezmiňuje například iPhony 13

Apple spustil drobnou kampaň k tomu, aby podpořil prodeje nejnovějších iPhonů řady 15. Připravil speciální webovou stránku objasňující důvody, proč upgradovat na nový model. Ze všech starších iPhonů si vybral však výhradně majitele modelů iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max. Právě ti jsou dle Applu vybráni, aby zvážili nákup novějšího modelu. Paradoxně tak Apple opomíjí majitele iPhonů 13, případně ještě starších kousků iPhone Xs a iPhone X.

Pokud tedy vlastníte jakýkoliv zmíněný iPhone 11 a 12, můžete na stránce přímo porovnat, o jaké novinky přicházíte tím, že využíváte postarší model. Doplňme, že iPhony 11 byly představeny před téměř 5 lety v roce 2019, iPhony řady 12 pak v roce 2020.

Na vytvořené webové stránce si snadno navolíte, jaký iPhone aktuálně využíváte a o jakém uvažujete. Následně dostanete přehledné informace o změnách či vylepšeních. Jde například o kvalitnější fotoaparáty, podporu Always-On, 5G nebo USB-C. Průběžně se výhody mění dle toho, jak vybíráte nové modely. Pokud tedy zvolíte iPhone 15 Pro Max, vyzdvihne Apple i to, že v základu má už dvojnásobnou interní paměť, a to tedy 256 GB.

Diskuze ke článku
Lukas Klima
Lukas Klima
Jinými slovy je ten telefon prakticky tři roky stejný a s menšími změnami dokonce pět. To chce velké fandovství dát dvacku za dva foťáky a 60hz displej. Pak se nedivím speciální stránce, kde je víc prostoru tento nesmysl obhajovat. Za chvíli příjde něco jako yellow happy a ono se na tom určitě něco ještě pumpne.
Jozef Klinga
Jozef Klinga
Tretím rokom spokojný s 12kou v sýto modrej farbe a necítim potrebu upgradovať. Budem rád, keď mi vydrží ešte ďalšie tri roky, potom už snáď budem môcť prejsť na skladací iPhone.
Jakub Herget
Jakub Herget
Naposledy upraveno: 27. 3. 07:49
Mám iPhone 11, černý, 64GB a zatím mě nic nenutí přecházet na novější model. iOS18 dostane, tak uvidíme s čím přijde třeba iPhone16 či dokonce iPhone 17 😉
Pc Wifi
Pc Wifi
tak primarne si to Apple dela sam, tak dlouho podporovat starsi zarizeni, to je na efekt asi fajn ale zaroven je to pro samotny Apple negativni, protoze lidi si nechaj za par stovek vymenit baterii, ktera max umre a jedou dalsi roky dal. A skrz to co je nove v novych modelech... no pokud nekomu vyhovuje sviznost a vybava iP11, proc to menit :o) Doted vim o plne funkcnich denne pouzivanych Samsungach S7,EDGE,S10,S9... a menit se to majitele skutecne nechystaji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze