Linkase Prø pro iPhone 6: stačí vytáhnout a máte lepší signál

6

Na veletrhu Computex byly k vidění i praktické maličkosti, které zpříjemní každodenní používání smartphonu. Mezi tisícovkami různých pouzder a krytů by se Linkase Prø mohlo ztratit, kdy by ovšem nebylo dobře zpracované a nenabízelo zlepšení kvality signálu.

Linkase Prø

Pouzdro Linkase Pro určené na telefony Apple iPhone 6 a iPhone 6 Plus zaujme už svým názvem. Společnost je sice z Tchajwanu, její designér je ale z Dánska, a proto se v názvu objevuje atypické ø. Plastové pouzdro je designově hezky zpracované a je dostupné v několika barvách. Designem perfektně ladí k iPhonu a společnost za design dostala i respektovanou cenu RedDot.

Co je na pouzdru zvláštního? V horní části totiž má vysouvací antény, které přiléhají k anténním částem iPhonu. Ta nahoře slouží pro LTE signál, ta dole pro 3G.

Výrobce slibuje, že se prostým povytažením antény zlepší signál o zhruba 15 %, respektive jeden dílek na displeji. Pouzdro je vhodné zejména pro oblasti s velmi slabým signálem, kdy může pouzdro znamenat alespoň základní příjem a možnost telefon používat. V Evropě by se mělo pouzdro prodávat během tohoto roku.

Diskuze ke článku
Filip
Apple se bude muset vrátit ke starým anténám aby vůbec ty iphony měli signál :D
ja
.. aby ti jablkari nemeli zase něco extra :-P
Ascension
Chudáci apple ovce zase se vrátí do dob antén pro smart :D no jo apple si s tím neumí poradit tak jiná firma to musí udělat za ně jako vždy :D
Pietor
Nemáte něco takového pro Lumii 925? :-D
Ten telefon se mi nechce měnit, ale někdy mě se*e kvůli signálu....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze