LG se chystá nabídnout chytré hodinky a fitness náramek

Následující rok bude ještě ve větší míře než ten letošní ve znamení chytrých hodinek. Dalším velkým výrobcem, který se chystá naskočit do rozjetého vlaku, je jihokorejské LG. Podle spekulací by mělo na Mobile World Congress (MWC) 2014 představit hned dvojici zařízení pojmenovaných G Arch a G Health.

V prvním případě by se mělo jednat o regulérní chytré hodinky, podobně jako má Samsung své Galaxy Gear nebo Sony své Smartwatch. Naopak G Health by měl být primárně zdravotní a fitness náramek, který by se měl podobat Nike Fuel Band. Pro LG nejsou takové hodinky nic nového. Už v roce 2009 představilo hodinky GD910, jejíž recenzi jsme vám přinesli. Tehdy se však jednalo o plnohodnotný mobilní telefon zabudovaný do hodinek.

LG GD910 byl mobilní telefon v hodinkách.

TIP: Recenze Samsung Galaxy Gear – Premiéra chytrých galaktických hodinek

V tuto chvíli nejsou, známe ani náznaky toho, co by měly obě zařízení skrývat uvnitř. Spekuluje se však, že by G Arch měly spolupracovat pouze s telefonem LG. Na to, zda tomu bude skutečně tak, nebo zda budou kompatibilní i s ostatními smartphony s Androidem, si budeme muset počkat pravděpodobně až na jejich oficiální představení. K tomu by mohlo dojít již v únoru v Barceloně na Mobile World Congress (MWC) 2014.

Zdroje: phonearena.com, media.daum.net, patentlyapple.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze