Nadupaný LG Optimus G na oficiálním videu. Podívejte se

10

LG před necelým měsícem oficiálně představilo svůj špičkový model Optimus G. Než se dostane i k nám do České republiky, můžeme se zabavit novým videem, na kterém nám svou novinku LG podrobně a velmi netradičně představuje.

LG Optimus G - oficiální fotografie

LG Optimus G nebude jen tak obyčejný mobilní telefon, ale dost možná se posadí na pomyslný trůn nejvybavenějšího telefonu na trhu. Výrobce do něj vkládá patřičné naděje, což dokazuje i propagační video, které si můžete prohlédnout níže. Neobvyklá je už jeho samotná délka, který činí více než čtyři minuty. Během této chvíle budete svědky velmi povedené show, která by se dala považovat za zobrazení vzniku celého telefonu. Počínaje designem, přes displej a funkční výbavu. Nekompromisní hardwarová výbava, čítající například čtyřjádrový procesor a 2 GB RAM je prezentována pomocí vypracovaných lukostřelců. Více ale nebudeme prozrazovat, přišli byste o překvapení.

Nepřehlédněte: LG Optimus G v katalogu

Jak se vám nové propagační video na LG Optimus G líbí? Dejte nám vědět do komentářů.

Zdroje: youtube.com, phandroid.com

Diskuze ke článku
Hadas
Pokud bude podpora stejně dobrá jako prezentace, tak to bude super zařízení.
Leon
Niekto približný dátum dostupnosti ?
Lukáš
Ak toto zabije LG podporou tak už na nich nemôžem povedať nijaké iné slovo ako: DEBILI lebo tento mobil má naozaj potenciál a ak bude cenovo na úrovni 550€ tak určite nie je čo riešiť...
Ami
No tedy, tak tento LG opravdu předběhl veškerou svou konkurenci... Ovšem pokud vyjde až roku 2013, tak má teoreticky šanci jej dohnat i Sony, pokud pořádně mákne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze