LG Optimus L7 II: nástupce bude kulatější a s dvoujádrem

6

V loňském roce LG odstartovalo novou řadu telefonů spojenou písmenem L. Během roku postupně pokrylo čtyřmi modely rozmezí od tří do osmi tisíc korun. Díky úspěchu se chystá druhá generace.

Druhý nejlepší model řady L, Optimus L7, se zřejmě již brzy dočká nástupce. Na internetu se objevily první snímky, které Optimus L7 II Dual zobrazují. Okamžitě vás jistě zaujme design, který, zdá se, opustí ostře střižené linie a vsadí spíše na oblé tvary. Výbava bude částečně vycházet z původního telefonu. Displej si zachová úhlopříčku 4,3 palce, ale zlepší se použitá technologie. Druhá generace nabídne TFT IPS.

LG Optimus L7 II Dual

Zlepšení se dočká také procesor, který už bude dvoujádrový a bude pohánět Android 4.1 Jelly Bean. Zvládnout by měl přehrávat videa v kvalitě 720p. Ve stejné kvalitě je budete moci také nahrávat. Maximální rozlišení fotografií se zastavilo na 8 megapixelech.

Připomeňte si: Recenze LG Optimus L7 – Vzhled není všechno

Přídomek Dual v samotném názvu telefonu značí přítomnost dvou slotu pro SIM karty. S ním souvisí i nové tlačítko pod displejem, které bude sloužit k rychlému přepínání obou SIM karet. Nadějně vypadá výdrž. Baterie nabídne kapacitu 2460 mAh a telefon by měla údajně udržet celé dva dny v plném provozu. Je pravděpodobné, že se dočkáme i obyčejné jednoSIMkové varianty. Optimus L7 II Dual by se měl představit v únoru a první si jej užijí uživatelé v Rusku. Předpokládaná cena činí 430 dolarů, což je zhruba 8 500 Kč.

Zdroje: gsmarena.com, hi-tech.mail.ru

Diskuze ke článku
EINEX
No fuj, vypadá jak S3. Když nic, aspon design LG umělo.
Ferda
Cena tak 5000 až 5500 CZK včetně DPH. Jinak je to neprodejné.
dAdO
Tak to vyzerá hrozne.
kikol
design je trochu odklon od toho co se mi na hranatejch LG libi, ale porad neni spatnej.. asi nejhezci dual

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze