LG KnockON od ledna příštího roku také pro sérii modelů L II

16

Funkce LG smartphonů zvaná ,,KnockON'', nebo také jenom Knock slouží ke snadnému odemknutí displeje pomocí dvojitého poklepání. Momentálně se z ní mohou radovat majitelé přístrojů LG G2, G Flex a také tabletu G Pad 8.3. Od ledna však LG začne šířit zajímavou softwarovou aktualizaci, která tuto funkcionalitu implementuje také do oblíbené série modelů L II.

Nepřehlédněte:

LG L1 II, L3 II, L4 II, L5 II, L7 II, L9 II včetně dualSIM variant dostanou od ledna funkci KnockON

Funkce Knock (odemknutí displeje pomocí dvojitého poklepání), známá díky telefonům LG se od příštího roku dostane i do dalších přístrojů. Formou softwarové aktualizace ji LG přidá majitelům mobilních telefonů LG L1 II, L3 II, L4 II, L5 II, L7 II, L9 II a také včetně jejich dualSIM variant. Aktualizace by měla dorazit už během ledna příštího roku.

KnockON prozatím funguje na modelech G2, G Glex a tabletu G Pad 8.3

Zajímavou informací je také fakt, že funkcí KnockON bude do budoucna disponovat každý model s nadstavbou LG UX. Tato funkce se mezi uživateli LG smartphonů stala velice oblíbenou a tak se jedná o pochopitelný krok. Využíváte funkci Knock na vašem telefonu? Podělte se s námi o vaše postřehy v diskuzi.

Zdroje: m.androidcentral.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
Lukas
Používám to na svojí G2, je to super ale někdy to trochu zlobí :)
Milhi
Silně návykové. Luxusní vychytávka.
pokrok :-)
No nevím,ale jak je to dlouho,co tohle uměl Symbian a Meego? :)
Honza
Pouzivan to u sve L920, jen trochu trva nez se displej rozsviti a nejde takto zamknout, prý to take snižuje výdrž..(vim neni to primo knockon,abych se vyhnul hejtum..)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze